17 yıllık evlilik sessiz sedasız bitti: Oyuncu Ufuk Özkan ile Nazan Güneş boşandı

Düzenleyen:
17 yıllık evlilik sessiz sedasız bitti: Oyuncu Ufuk Özkan ile Nazan Güneş boşandı

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Ufuk Özkan ile eşi Nazan Güneş 17 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladı. 2005 nikah masasına oturan çift anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Geniş Aile, Emret Komutanım, Hayat Bazen Tatlıdır gibi projelerde başarıyla rol alan Ufuk Özkan’dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncunun 17 yıllık evliliği tek celsede bitti.

17 yıllık evlilik sessiz sedasız bitti: Oyuncu Ufuk Özkan ile Nazan Güneş boşandıANLAŞMALI BOŞANDILAR

Ufuk Özkan, 2005 yılında nikah masasına oturduğu Anadolu Ateşi'nin başarılı dansçılarından Nazan Güneş'ten boşandı. Eren adında bir de oğulları olan çift, evliliklerini anlaşmalı olarak noktaladı. Bir süredir evlilikleriyle ilgili fikir ayrılıkları yaşayan çift, sessiz sedasız boşanmayı tercih etti. İkili sosyal medyadan birbiriyle çekilen fotoğraflarını henüz kaldırmadı.

17 yıllık evlilik sessiz sedasız bitti: Oyuncu Ufuk Özkan ile Nazan Güneş boşandıUFUK ÖZKAN’IN EŞİ KİMDİR?

Boşanma haberinin ardından Ufuk Özkan'ın eşinin kim olduğu da merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun 2005'te hayatını birleştirdiği kişi de tanıdık çıktı. Özkan’ın 17 yıllık eşi Nazan Güneş Türk dansçıdır. Güneş, yaklaşık 10 yılı aşkın bir süre Anadolu Ateşi'nde başdansçı olarak görev yapmıştır.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...