6 yıllık ilişkide mutsuz son: Düğün beklerken ayrılık haberi geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
6 yıllık ilişkide mutsuz son: Düğün beklerken ayrılık haberi geldi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Fatma Toptaş ile ilişkilerini nikah masasına taşımaya hazırlanan şef Gürkan Topçu’dan ayrılık haberi geldi. İkili, 6 yıllık birlikteliklerine sessiz sedasız nokta koydu.

2018’de yayınlanan Recep İvedik filminde ‘Sibel’ karakteriyle adından söz ettiren Fatma Toptaş, uzun süredir şef Gürkan Topçu ile birlikteydi. Üç yıl önce nişanlanan ve düğün yapmaları beklenen çiftten ayrılık haberi geldi. 

SOSYAL MEDYADA DA BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; üç yıl önce nişanlanan ünlü çift Fatma Toptaş ile Gürkan Topçu’nun altı yıllık ilişkisi sessiz sedasız sona erdi.

Evlilik planları yapan ünlü çift ayrıldı. Altı yıldır beraberlik yaşayan oyuncu Fatma Toptaş ile Gürkan Şef lakaplı Gürkan Topçu’dan herkes evlilik haberi bekliyordu. Ancak 3 yıl önce nişanlanan ve mutluluk pozları veren çift ayrılık kararı aldı. 

6 yıllık ilişkide mutsuz son: Düğün beklerken ayrılık haberi geldi

Beraberliklerini fikir ayrılıkları nedeniyle sessiz sedasız bitiren Gürkan Topçu ile Fatma Toptaş birbirlerini takipten de çıktı. İkili birlikte çektirdikleri fotoğrafları da kaldırırken, sosyal medyadan konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayı tercih etmedi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...