Cüneyt Arkın, Kuruluş Osman dizisinden ayrıldı

Düzenleyen:
Cüneyt Arkın, Kuruluş Osman dizisinden ayrıldı

MAGAZİN Haberleri

Kuruluş Osman dizisinde rol alan usta oyuncu Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda diziden ayrıldığını açıkladı.

Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'dan takipçilerini üzen bir ayrılık haber geldi. Kara Murat filmleri başta olmak üzere birçok Yeşilçam projesinde yer alan usta oyuncu Cüneyt Arkın, uzun bir aradan sonra ekranlara dönmüştü.

84 yaşındaki Arkın, 2 sezon boyunca Aksakallıların reisi rolünü canlandırdığı ve Burak Özçivit'in başrolünü üstlendiği Kuruluş Osman'dan ayrıldığını açıkladı.

Cüneyt Arkın, Kuruluş Osman dizisinden ayrıldı

"BENİM İÇİN BİR HİKAYENİN DAHA SONU GELDİ"

Cüneyt Arkın, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Evet; her hikayenin bir sonu vardır. Benim için bir hikayenin daha sonu geldi. Yeni sezonunda tüm ekip arkadaşlarıma başarılar diler,bana gösterdiğiniz sevgi ve saygı için çok teşekkür ederim. Yeni projelerde sizlerle görüşeceğim günleri özlemle bekliyorum. Tekrar görüşmek üzere.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...