Hakan Taşıyan sağlığına kavuştu

Düzenleyen:
Hakan Taşıyan sağlığına kavuştu

MAGAZİN Haberleri

Hakan Taşıyan, geçtiğimiz aylarda Ankara Şehir Hastanesi'nde karaciğer ve böbrek nakli olmuştu. Ünlü şarkıcı, ameliyatlarının ardından sağlığına kavuştu. 48 yaşındaki Taşıyan, uzun süre sonra ortaya çıktı ve 'Güz Gülleri' isimli şarkıyı seslendirdi.

Ankara Şehir Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören Hakan Taşıyan'a geçtiğimiz aylarda karaciğer ve böbrek nakli yapılmıştı. Arabesk müziğin sevilen isimlerden biri olan şarkıcı, yedi ay süren tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Ölümden dönen 48 yaşındaki sanatçı, hayranlarını korkutmuştu. Uzun süren tedavi sonrasında sağlığına kavuşan Hakan Taşıyan'dan hayranlarını sevindiren görüntüler geldi.

Hakan Taşıyan sağlığına kavuştu

"NEFES ALMAK ÇOK GÜZEL"

Şarkıcı katıldığı bir organizasyonda; "Gönül birlikteliği veren dualarını esirgemeyen tüm insanlardan Allah razı olsun. Hayat çok güzel, nefes almak çok güzel, sevmek çok güzel. Bunu birbirimizden esirgemeyelim. Gerçekten Allah'ın huzurunda çok büyük sevap. Tüm merhem bekleyen hastalarımıza merhem olalım. Buna ihtiyacımız var" şeklinde noktalamıştı.

Hakan Taşıyan sağlığına kavuştuİşte son hali...

AYLAR SONRA ŞARKI SÖYLEDİ 
Bir mekanda unutulmaz eseri 'Güz Gülleri' şarkısını seslendiren Hakan Taşıyan, hem moral buldu hem de moral verdi. O anları ise ünlü şarkıcının arkadaş Ufuk Özel sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

TEDAVİSİ 23 EKİM'DE BAŞLADI
Ekim 2020'de karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği tanısıyla Ankara Şehir Hastanesi'ne başvuran Taşıyan'ın, 23 Ekim 2020'de tedavisine başlanmıştı. Taşıyan'a, 4 Mart'ta bir kadavradan karaciğer nakli, 9 Mart'ta ise kardeşi Sinem Saraçoğlu'ndan böbrek nakli yapılmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...