Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adele, konserinin iptal olduğunu gözyaşları içinde duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adele, konserinin iptal olduğunu gözyaşları içinde duyurdu

MAGAZİN Haberleri  / İHA

ABD’de vereceği konserleri merakla beklenen İngiliz şarkıcı Adele’in konseri iptal oldu. Ünlü şarkıcı ekibinin Covid’e yakalandığı için konserin iptal olduğunu söylerken, yayınladığı videoda gözyaşları içinde hayranlarından özür diledi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, son günde konserinin iptal olduğunu gözyaşları içinde duyurdu. Las Vegas’taki ilk konserine 24 saat kala iptal kararı alan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

“ÇOK ÜZGÜNÜM VE UTANIYORUM”

Gözyaşları içinde hayranlarından özür dileyen Adele, “Özür dilerim, 'Çok üzgünüm ama gösteri hazır değil. Ekibimin yarısı Covid'e yakalandı. Prodüksiyonu kurtarmak için 30 saattir uyumadım ama zamanım kalmadı'' dedi.

Konser için Las Vegas’a gelen sevenlerine seslenen Adele, “Özür dilerim. Çok üzgünüm ve utanıyorum. Seyahat eden herkes için üzgünüm. Tüm tarihleri yeniden organize edeceğiz. Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz ve konserleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

Adele, konserinin iptal olduğunu gözyaşları içinde duyurdu

BİLETLER 6 SAATTE TÜKENMİŞTİ

Caesars Palace Colosseum’da 16 Nisan’a kadar toplam 24 konser vermesi beklenen Adele’in ilk konserinin bugün yapılması planlanmıştı. Kasım ayının sonunda açıklanan konser planı kapsamında Adele hafta sonları ABD’li hayranları ile bir araya gelecekti. Bilet fiyatları 85 dolar ila 685 dolar arasında değişen her bir konserden 500 bin dolar kazanması beklenen Adele’in biletleri 6 saatte tükenmişti. Adele’in bugünkü konseri, 5 yıl sonra ilk canlı konser olması bakımından önem taşıyordu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...