Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ece Erken’den telefon faturası sitemi: Kira gibi

Düzenleyen:
Ece Erken’den telefon faturası sitemi: Kira gibi

MAGAZİN Haberleri

Son dönemde giderek kabaran faturalar, vatandaşlar kadar ünlülerin de canını sıkıyor. Sunucu Ece Erken de gelen faturaya tepki gösterenler arasında. Bin 40 TL’lik cep telefonu faturasını sosyal medyadan paylaşan Erken, altına “Kira gibisiniz, pes” yazdı.

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz Ocak ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin korkunç ölümünden sonra zor günler geçiren ünlü sunucu, bu süreci ailesi ve arkadaşlarıyla atlatmaya çalışıyor. Erken’in paylaşımları ise konuşulmaya devam ediyor. Ünlü isim, bu kez de cep telefonu faturası paylaşımıyla gündeme geldi.

Sık sık miras konusunda eleştiri oklarına maruz kalan ve artan baskılara dayanamayıp reddi miras yaptığını açıklayan Ece Erken, Instagram hesabından cep telefonuna gelen bin 40 TL’lik faturayı paylaştı, altına ise “Kira gibisiniz” pes notunu düştü.  

Ece Erken’den telefon faturası sitemi: Kira gibiEce Erken'in fatura paylaşımı...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...