Demans ile mücadele eden Pakize Suda’dan üzücü haber

Düzenleyen:
Demans ile mücadele eden Pakize Suda’dan üzücü haber

MAGAZİN Haberleri

İzmir'in Çeşme ilçesinde yaşayan oyuncu ve yazar Pakize Suda’nın özel bir bakımevinde tedavi gördüğü öğrenildi. Ses sanatçısı Onur Akay, ünlü ismin artık kimseyi tanımadığını belirtti.

Bir süredir demans hastalığı ile mücadele eden Pakize Suda’dan haber var. Ses sanatçısı Onur Akay, Suda’nın sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

ÖZEL BAKIMEVİNDE TEDAVİ GÖRÜYOR

70 yaşındaki oyuncu, sunucu ve yazar Pakize Suda için bir süre önce ‘akıl zayıflığı’ yaşadığı belirtilerek yeğeni Dilara Elagözlü'nün vasi olarak atanmasına karar verilmişti. Pakize Suda'nın Fethiye’de özel bir bakımevinde tedavi gördüğü öğrenildi.

Pakize Suda’nın hastalığı nedeniyle artık hiç kimseyi tanımadığını anlatan Akay, ünlü ismin son durumunu gösteren bir de fotoğraf paylaştı.

Demans ile mücadele eden Pakize Suda’dan üzücü haber

YÜREKLERİ ACITAN DETAY

Akay, bugünkü yazsısında Pakize Suda’nın son sağlık durumunu yazarak, “Diğer hastalarla birlikte birbirlerinin ayakkabılarının teklerini giyerek eğleniyor, gülüyor ve oynuyor” açıklaması ile yürekleri acıttı.

Akay, üzücü yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Pakize Suda, Fethiye’de ücreti oldukça yüksek olan, Alman hastaların da tedavi gördüğü özel bir bakımevinde kalıyor ve orada çok iyi bakılıyor. Artık hiç kimseyi tanımayan ve hiçbir şeyi hatırlamayan Pakize Suda, orada oyun oynayan bir çocuk gibi mutlu ve diğer hastalarla birlikte birbirlerinin ayakkabılarının teklerini giyerek eğleniyor, gülüyor ve oynuyor. Onu oyun oynarken görenler, ‘ne oldum dememeli ne olacağım demeli” atasözünü söyleyerek gözyaşı döküyor. Allah yardımcısı olsun, şifalar versin inşallah.”

Demans ile mücadele eden Pakize Suda’dan üzücü haberPakize Suda'nın son hali...

PEŞ PEŞE ACI

Pakize Suda'nın kardeşi ve annesi peş peşe hayatını kaybetmişti. Ünlü sunucunun 2016 yılında uzun süredir kanser tedavisi gören kardeşi hayata gözlerini yummuştu. Zor günler geçiren ve 46 kiloya kadar düşen Pakize Suda 2017 yılında ise anne acısıyla sarsılmıştı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...