‘Ben küçük mezara sığmam’ sözleri sosyal medyada viral olmuştu, mezar yeri belli oldu

Düzenleyen:
‘Ben küçük mezara sığmam’ sözleri sosyal medyada viral olmuştu, mezar yeri belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Sanatçı Bülent Ersoy’un babasının mezarı başında çekilen bir videosu sosyal medyada viral olmuştu. Ersoy’un “Çok dar değil mi? Ben buna sığmam ki” tepkisi çok konuşulmuştu. Ünlü isim, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yardım istediğini ve mezar yerinin belli olduğunu açıkladı.

Diva Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç, geçtiğimiz ekim ayında hayatını kaybetmişti. Ersoy’un babasını defnettiği sırada çekilen bir videosu aylar sonra yeniden gündeme gelmişti.

“DAR DEĞİL Mİ? BEN SIĞMAM”

Mezarlığın kazıldığı esnada mezar başında siyahlar içinde oturan Ersoy’un mezarı küçük bulması sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmişti. Ünlü sanatçının babasının mezarının kazıldığı sırada, yerin dar olmasına gönderme yaparak “Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki” şeklindeki tepkisi günlerce konuşulmuştu.

‘Ben küçük mezara sığmam’ sözleri sosyal medyada viral olmuştu, mezar yeri belli oldu

“İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN YARDIM İSTEDİM, MEZAR YERİM BELLİ”

Ersoy’un viral olan videosunun ardından mezar yeri belli oldu. Ankara'da bir açılışa katılan ünlü sanatçı, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Muhabirler ilgili videoyu hatırlararak "Mezar yeriniz belli mi? Önceden planladınız mı?" sorusu üzerine Ersoy, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yardım istediğini söyledi. Mezar yerinin hazır olduğunu belirten sanatçı "Sayın İçişleri Bakanı'mızdan istirham ettim. Evet, mezar yerim belli" dedi.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...