Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Amber Heard Johnny Depp’e tazminatı ödeyebilmek için kitap yazacak

Düzenleyen:
Amber Heard Johnny Depp’e tazminatı ödeyebilmek için kitap yazacak

MAGAZİN Haberleri

Karalama davasını kaybeden ve eski kocası Johnny Depp’e 8,3 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Amerikalı oyuncu Amber Heard, parayı nasıl ödeyebileceğinin derdine düştü.

Yakın arkadaşının iddiasına göre Heard, para kazanmak için hayatıyla ilgili olarak kitap yazacak.

İsmi açıklanmayan kaynak, OK! Magazine dergisine yaptığı açıklamada, 36 yaşındaki yıldızın davayı kaybetmekten dolayı çok üzgün olduğunu, belirtilen rakamı ödeyecek durumda da olmadığını ifade etti.

KİTAP İÇİN YAYINEVİ İLE GÖRÜŞÜYOR

Kaynak, “Amber, Hollywood'daki kariyerinin sona erdiğini düşünüyor. Kaybedecek bir şeyi yok ve bu yüzden her şeyi anlatmak istiyor. Kitap yazmak için yayınevleriyle görüşüyor ve bu konuda çok heyecanlı” dedi.

Kitabın, yine de yeni davalara yol açmaması için yayından önce avukatlarca detaylı bir şekilde incelenmesi bekleniyor. Heard önceki gün de New York’ta TJ Maxx isimli indirim mağazasında alışveriş yaparken görülmüştü.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...