9 çocuğu olan İzzet Yıldızhan ünlü oyuncuya ‘sen kimsin’ diyerek meydan okudu: “Hedefim 12’ye çıkarmak”

Düzenleyen:
- Güncelleme:
9 çocuğu olan İzzet Yıldızhan ünlü oyuncuya ‘sen kimsin’ diyerek meydan okudu: “Hedefim 12’ye çıkarmak”

MAGAZİN Haberleri

3 ayrı kadından 9 çocuğu olduğu için zaman zaman eleştirilerin hedefi olan türkücü İzzet Yıldızhan, ünlü oyuncu Eddie Murphy’e meydan okudu. Konser öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Yıldızhan, “Eddie Murphy'nin 10 tane çocuğu varmış. Sen kimsin ya! Anlaşılan o ki bu rekora yine benim sahip olmam gerekiyor. Artık 9 çocuğum var. İlk hedefim bu sayıyı 12'ye çıkarmak” dedi.

Müzik kariyeri ve sahne performanslarının yanı sıra yaptığı açıklamalarla da sık sık magazin basınında yer alan İzzet Yıldızhan, bu kez çocuk açıklamasıyla gündeme geldi. Konser öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan isim, açıklamalarıyla dikkat çekti.

“BU REKORA YİNE BENİM SAHİP OLMAM GEREKİYOR”

59 yaşındaki türkücü, Habertürk’ün sorularını cevapladı. Yıldızhan’a bir araştırma şirketinin yapmış olduğu Türkiye nüfusunun her geçen yıl yaş ortalamasının arttığı hatırlatıldı. Bunun üzerine ünlü isim, “Bu anlamda Türkiye'nin yaş ortalamasını düşürmek için çocuk yapmaya devam edeceğim. Eddie Murphy'nin 10 tane çocuğu varmış. Sen kimsin ya! Anlaşılan o ki bu rekora yine benim sahip olmam gerekiyor. Artık 9 çocuğum var. İlk hedefim bu sayıyı 12'ye çıkarmak" diyerek, gülümsedi.

9 çocuğu olan İzzet Yıldızhan ünlü oyuncuya ‘sen kimsin’ diyerek meydan okudu: “Hedefim 12’ye çıkarmak”

“SEKTÖRDE BENİM KADAR ÇOUĞU OLAN YOK”

Yıldızhan, daha önce verdiği bir röportajda çocuk sahibi olma konusuyla ilgili şunları söylemişti:

“Bizim sektörde benim kadar çocuğu olan yok. Çocuğu çok seviyorum. Bazı ünlüleri görüyorum çocukları yok. Ben 10 tane yapacağım. Onların geleceğiyle ilgili her şeyi yapacağım. Ben okumadım onları en güzel şekilde okutuyorum. Çocuklarıma çok düşkünüm. Ben niyetimi söylüyorum; 10 tane 12 tane de olsa olur.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...