Acun Ilıcalı dünyaya çağrı yaptı, 7.7’lik felaketle sarsılan Türkiye için yardım istedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı dünyaya çağrı yaptı, 7.7’lik felaketle sarsılan Türkiye için yardım istedi

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası uluslararası bağlantılarına sosyal medyadan çağrıda bulundu. Paylaşımında AFAD ve Kızılay’ın hesaplarını da yer veren ünlü televizyoncu Türkiye için yardım istedi.

Kahramanmaraş merkez üssü meydana gelen iki büyük deprem Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkıma yol açtı. Depremin etkilediği 10 ilimizde 3 ay süreyle OHAL ilan edildi. Deprem sonrası yaraları sarmak için ünlü isimler tek yürek olurken, medya patronu Acun Ilıcalı, yurt dışındaki bağlantılarına seslenerek yardım istedi.

13.6 milyon takipçili Instagram hesabından dünyaya çağrıda bulunan Acun Ilıcalı, AFAD ve Kızılay’ın da hesaplarına yer vererek şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye yıkıcı depremlerle sarsıldı ve dördüncü seviye alarm durumu ilan edildi. Bu, ülkemizin tarihindeki en büyük felakettir.

Depremin enkazı altında kalan insanlarımızın sizlerin yardım ve desteğine ihtiyacı var.

Dünyanın çeşitli yerlerindeki tüm dostlarım, lütfen bağış yaparak kurtarma çalışmalarına ve halkımıza destek olun.

Bağışlar için:

afad.gov.tr/depremkampanyasi2

https://www.kizilay.org.tr/Bagis/BagisYap/405/donations-for-earthquake-in-pazarcik”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...