Acun Ilıcalı kararını verdi! İşte O Ses Türkiye Rap’in merakla beklenen jürisi…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı kararını verdi! İşte O Ses Türkiye Rap’in merakla beklenen jürisi…

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı’nın kararıyla O Ses Türkiye kadrosundan çıkarılan Hadise’li O Ses Türkiye Rap çekimleri başlıyor. Sevilen yarışmanın jüri koltuğunda başarılı isimler yer alıyor.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen isimli dijital platformda yayınlanan O Ses Rap yeni sezonda da ekrana gelecek. Programın jüri üyeleri merak ediliyordu.

Geçtiğimiz yıllarda O Ses Türkiye'den transfer olan Hadise'nin de yer aldığı yarışmada jüri üyeleri belli oldu. O Ses Rap çekimleri 25 Nisan'da başlıyor. PopDedik'in haberine göre; jüride 5 kişi olacak.

YARIŞMADA BİR İLK

Uzun süredir beklenen ve merak edilen “O Ses Rap” programının çekimleri başlarken jüride yer alan isimler de heyecanlandırdı. Programda bir ilk gerçekleşecek; jüri kadrosu 5 kişi olacak. Hadise, Eypio, Murda, Mero’nun olduğu kadroya Sefo da dahil oldu. Bu yıl Murda  ve Mero birlikte jüri olacaklar aynı Gökhan ve Hakan Özoğuz gibi.

Acun Ilıcalı kararını verdi! İşte O Ses Türkiye Rap’in merakla beklenen jürisi…

Acun Ilıcalı daha önce katıldığı bir programda Hadise’nin O Ses Türkiye’nin kadrosundan çıkarılma nedenini şu sözlerle açıklamıştı:

“Bir şey yaparken karşılıklı konuşuruz. Büyük ihtimalle belli olacak ama iki üç gün müsaade et bana. Bu sene jürileri ikiye ayırdık. O Ses Rap yapacağız. Hadise'yi O Ses Rap'te düşünüyoruz. Hadise'nin O Ses Türkiye'deki yerine bir isim düşünüyoruz. O isim de çok kolay değil. O açıdan baktığımız zaman kafa yormamız gerekiyor. Son aşamaya geldik.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...