Acun Ilıcalı kötü haberi duyurdu! Survivor All Star'da sakatlık, fenomen yarışmacı elenebilir…

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı kötü haberi duyurdu! Survivor All Star'da sakatlık, fenomen yarışmacı elenebilir…

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star'da deprem üstüne deprem yaşanıyor. Yeni kadrolarla kırmızı ve mavi takımlar arasında ezeli bir mücadele devam ederken bir son dakika sakatlık haberi geldi. Diğer yarışmacılardan programa geç dahil olan Nihat Altınkaya çıktığı ilk mücadelede sakatlandı. Hayranları ekran önünde büyük şok yaşarken Acun Ilıcalı kötü haberi duyurdu. Fenomen yarışmacı elenebilir.

TV8 ekranların izleyicilerle buluşan Survivor All Star, her yeni bölümüyle nefes kesmeye devam ediyor. Özellikle Turabi’nin sert çıkışları gerilimi artırırken Acun Ilıcalı’dan kötü haber geldi. Yarışmaya geç katılan Nihat Altınkaya, çıktığı ilk mücadelede sakatlanmıştı. Fenomen yarışmacının son sağlık durumu merak konusu olurken Ilıcalı’dan flaş bir açıklama geldi. 

İLK YARIŞMASINA ÇIKTI 

Ekranların en çok sevilen yarışma programı olan Survivor All Star’da yine nefesler tutuldu. Son bölümde izleyiciler büyük şok yaşadı. Survivor All Star'ın 24. Bölümünde mavi takımdan yarışmaya katılan Nihat Altınkaya, ilk mücadelesine kırmızı takımdan Sercan Yıldırım ile çıktı.

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI 

Kıyasıya geçen mücadelede Nihat bir anda kendini yere bıraktı. O anda hemen doktorlar sahaya girerek müdahale etti. Yapılan ilk kontroller sonrasında Nihat Altınkaya, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Acun Ilıcalı kötü haberi duyurdu! Survivor All Star'da sakatlık, fenomen yarışmacı elenebilir…

Sakatlığı nüksettiği öğrenilen ve ambulans ile hastaneye kaldırılan Nihat Altınkaya’nın son durumu, yapılacak kontroller sonrasında netleşecek.

ACUN ILICALI KÖTÜ HABER VERDİ: YARIŞMADAN ELENEBİLİR… 

Yaşananların ardından Acun Ilıcalı Nihat’ın son sağlık durumu ile ilgili ilk bilgileri paylaştı. Ilıcalı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Tabii ki çok üzücü bir olay yaşandı ve kendim de bizzat birçok sakatlık yaşamış biri olarak bugün Nihat'ın durumuna çok üzüldüm. Şöyle söyleyeyim size, aylarca bugün için çalıştı açıkçası arkadaşlarımız ona bu sene gelme önümüzdeki sene gel istersen dedi ama öyle bir kadro var ki bu sene bu kadronun içinde olmam lazım dedi. İlk teklif götürdüğümüz yarışmacılardan biriydi sonra zaten Survivor'a hazırlanırken sakatlandı daha sonra aynı sakatlığı da bugün yine geçirdi. Biz yaklaşık 4 saat içerisinde onu uçağa bindirmeye başardık şu anda yolda ve yarın İstanbul'da olacak çünkü vakit kaybetmememiz gerekiyor. Yani ortopedik sakatlıkları için her zaman Allah daha büyüğünü vermesin derim…"

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...