Adriana Lima estetik iddialarını makyajsız pozuyla yalanladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Adriana Lima estetik iddialarını makyajsız pozuyla yalanladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Katıldığı bir davette yüzündeki değişimle dikkat çeken ünlü model Adriana Lima hakkında, ‘estetik yaptırdı’ iddiaları ortaya atıldı. Sosyal medya hesabından makyajsız fotoğrafını paylaşan Lima, bu iddialara cevap verdi.

Brezilyalı ünlü manken Adriana Lima’nın bir galada çekilen fotoğrafları magazin basınında gündem oldu. Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdirdiği konuşulan isim sessizliğini bozdu.

1999 yılında Victoria Secret markasıyla anlaşma imzalayan Adriana Lima, yıllarca podyumda yürüdü. Geçtiğimiz yıl üçüncü çocuğunu dünyaya getiren Lima, bir süre sosyal medyadan ve mesleğinden uzak kaldı. 

ESKİ FORMUNA DÖNDÜ

Doğum yaptıktan 4 ay sonra düzenlenen bir etkinlikte podyuma çıkan ünlü model, fazla kilolarıyla dikkat çekmişti. 42 yaşındaki süper modele eleştiri yağarken, hayranları Lima’nın bir anne olduğunu ve bebeğini emzirdiğini belirterek acımasız yorumlara tepki göstermişti. 

Adriana Lima estetik iddialarını makyajsız pozuyla yalanladı

Güzel model, doğum kilolarıyla gündemde kaldıktan bir süre sonra sıkı bir diyete girdi ve tam 18 kilo verdi. Beslenmesine dikkat eden Lima, boks ve yoga yaparak formuna kavuştu.

ELEŞTİRİLERE CEVAP: YORGUN BİR ANNENİN YÜZÜ

Adriana Lima, son olarak Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı’nın galasında boy gösterdi. Ünlü manken, bu kez yüzündeki değişimle eleştirilerin hedefi oldu. Sosyal medyada bazı kişiler Lima’nın estetik operasyon geçirdiği ve Fransız askısıyla yüzünü gerdirdiğini öne sürdü.  

Adriana Lima estetik iddialarını makyajsız pozuyla yalanladı

Adriana Lima’dan olumsuz yorumlara jet hızında cevap geldi. Makyajsız bir şekilde objektif karşısına geçen Lima, estetik iddialarını çektiği fotoğrafla yalanladı. Doğal haline yer veren isim altına ise “Bir ergen kız, iki okul öncesi çağında çocuk, bir hareketli erkek, yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ve üç köpek sahibi yorgun bir annenin yüzü... İlginiz için teşekkürler” ifadelerini kullandı. 

Adriana Lima estetik iddialarını makyajsız pozuyla yalanladı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...