Ahmet Kural’a yakın arkadaş şoku… Düğününde tüm gözler onu aradı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ahmet Kural’a yakın arkadaş şoku… Düğününde tüm gözler onu aradı

MAGAZİN Haberleri

Ahmet Kural, Çağla Gizem Şahin ile nikah masasına oturdu. Düğüne çiftin yakın arkadaşları ve sanat camiasından birçok isim katılırken, Kural’ın birçok projede birlikte rol aldığı Murat Cemcir’in gecede olmaması dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, dört yıldır birlikte olduğu avukat kız arkadaşı Çağla Gizem Şahin ile dün akşam Bodrum’daki bir otelde evlendi. 

Düğünde iki farklı gelinlik tercih eden Çağla Gizem Şahin önce straplez ve çiçekli bohem bir gelinlik tercih ederken, daha sonra ise püsküllü kısa bir elbise giydi. Ahmet Kural ise beyaz smokiniyle takipçilerinden tam puan aldı.

MURAT CEMCİR DÜĞÜNE KATILMADI

İkilinin düğününe, aileleri ve yakın arkadaşları katıldı. Davetliler arasında Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Bedri Güntay ve Pelin Karahan gibi isimler de vardı. Gecede çiftin şahitliğini ise Devrim Yakut ve Alp Güler Berat Bumin yaptı. Ancak geceye Ahmet Kural’ın yakın arkadaşı Murat Cemcir’in katılmaması dikkat çekti. Düğün fotoğraflarını gören sosyal medya kullanıcıları, ikilinin küs olduğunu düşündü. Öte yandan Murat Cemcir'in Ahmet Kural'ın düğünüyle ilgili herhangi bir paylaşım yapmaması da bu iddiayı güçlendirdi.

Ahmet Kural’a yakın arkadaş şoku… Düğününde tüm gözler onu aradı

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, daha önce “Ailecek Şaşkınız” , “Düğün Dernek” , “Baba Parası” , “Çalgı Çengi” , “İşler Güçler” , “Kardeş Payı” gibi birçok başarılı projede rol almıştı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...