Demet Akalın’dan Kenan İmirzalıoğlu yorumu… Gerçeği duyunca çok şaşırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Demet Akalın’dan Kenan İmirzalıoğlu yorumu… Gerçeği duyunca çok şaşırdı

MAGAZİN Haberleri

Attığı her adımla adından söz ettiren ve sosyal medyayı aktif kullanan Demet Akalın, ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili yaptığı yorumla gündem oldu.

Şarkılarının yanı sıra yaptığı sivri açıklamalarıyla çok konuşulan Demet Akalın, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme Açık Hava Sahnesi’nde konser verdi. Akalın, konser öncesi verdiği röportajda söyledikleriyle herkesi şaşırttı.

Gazetecilerle bir araya gelen ünlü şarkıcı, Sinem Kobal’ın eşi Kenan İmirzalıoğlu hakkındaki bir gerçeğe oldukça şaşırdı. İmirzalıoğlu’nun sosyal medya hesabı kullanmamasına şaşırtan Akalın, bu duruma sessiz kalmadı.

Demet Akalın’dan Kenan İmirzalıoğlu yorumu… Gerçeği duyunca çok şaşırdı

“ÇOK GARİBİME GİTTİ”

Akalın, “Instagram'ı yokmuş Kenan'ın! Çok garbime gitti. A-aa enişteye bak! Sinem nasıl becerdin bunu aşkım?” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı muhabirlerin “Okan Bey'in de yoktu aslında, yeni açtı” sözleri üzerine ise “Yok be, var. Kim bilir ona kimler yürüyordur” açıklamasıyla herkesi güldürdü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...