İdo’nun babalık heyecanı! İbrahim Tatlıses 10. kez dede oluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İdo’nun babalık heyecanı! İbrahim Tatlıses 10. kez dede oluyor

MAGAZİN Haberleri

Yasemin Şefkatli ile 2021 yılında evlenen İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, baba oluyor. Ünlü çift, nazar değer korkusuyla mutlu haberi şimdilik herkesten saklıyor.

Uzun zamandır birlikte olan Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses, görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Ünlü isimlerin akın ettiği düğün, sosyal medyada da çok konuşuldu. 

İLK BEBEKLERİNİ BEKLİYORLAR

Mutlu bir birliktelik sürdüren İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’den güzel haber geldi. Evliliklerinde 3. yıllarına giren çift şimdilerde bebek bekliyor.

Hürriyet’in haberine göre,Tatlıses ve Şefkatli, ilk bebeklerini bekliyor. Yasemin Şefkatli Tatlıses, 2.5 aylık hamile. Bebeğin cinsiyeti henüz belli değil ve nazar değer korkusuyla şimdilik herkesten saklıyorlar. 

Mutlu çift, hamilelik haberi için henüz bir açıklama yapmadı.

İBRAHİM TATLISES’İN 10. TORUNU

Yedi çocuğundan dokuz torunu olan İbrahim Tatlıses, bu mutlu haberle 10’uncu kez dede olmaya hazırlanıyor. Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz yıl müzisyen Levent Dörter ile evlenmişti. Herkes Dilan Tatlıses’in, ünlü sanatçıyı tekrar dede yapacağını düşünürken, müjdeli haber İdo - Yasemin Tatlıses çiftinden geldi.

Sanatçı İbrahim Tatlıses’in en küçük torunu 2018’de dünyaya geldi. Perihan Savaş’la ortak kızları Melek Zübeyde Akkaş, üçüncü kızı Zeynep Bal’ı dünyaya getirerek, İmparator’u dokuzuncu kez dede yapmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...