İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses'in engeline takıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses'in engeline takıldı

MAGAZİN Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

İdo Tatlıses’in hamile eşi Yasemin Şefkatli, sosyal medyadan takipçilerinin kendisine yönelttiği sorulara içtenlikle cevap verdi.

İkiz bebek heyecanı yaşayan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin bebeklerinin cinsiyeti geçtiğimiz günlerde belli oldu. İki erkek bebek bekleyen ünlü çiftten Şefkatli, sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorularını cevapladı.

İKİZLER GELİYOR

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile Instagram fenomeni Yasemin Şefkatli, iki yıl önce nikah masasına oturdu. Mutlu bir evlilik süren çiftten bebek müjdesi geldi. Şefkatli ile Tatlıses’in ikizlerinin olacağını ilk olarak dede İbrahim Tatlıses duyurdu. Ardından ünlü çift, güzel haberi “Ailemiz büyüyor diyelim mi o zaman! Sonunda güzel haberi biz de verelim ikizler geliyor” notuyla paylaşıp birlikte çekilen fotoğraflarına yer verdi.

İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses'in engeline takıldı

“İDO PAYLAŞALIM DEDİĞİNDE PAYLAŞACAĞIM”

İkiz erkek bebeklerini kucağına almak için gün sayan Yasemin Şefkatli, eşi İdo’nun engeline takıldı. Bebeklerin isimlerinin belli olduğunu ancak henüz eşinden izin çıkmadığı için söyleyemediğini belirten Şefkatli, “İdo isimleri koydu gibi… Benim de içime siniyor. O paylaşalım dediğinde paylaşacağım” dedi.

Doğum için gün sayan Yasemin Şefkatli, bir takipçisinden gelen “2 erkek bebeğe bakmak zor olmayacak mı?” sorusuna ise esprili bir dille karşılık verdi. Ünlü isim, “Doğru birini gidip değiştireyim ben en iyisi :) Zor da olsa güzel olacak. Takılmıyorum böyle şeylere. Tüm anne ve babalara Allah kolaylık versin diyorum ve geçiyorum” dedi. 

HAMİLELİĞİNİN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLATTI

Hamileliğinin nasıl geçtiğini de anlatan Yasemin Şefkatli, “Aslında epey toparlamıştım ama birkaç gündür kramplarla uğraşıyorum. Belim ya da böbreğimin orada bir ağrıyla mücadele ediyorum. Üşütmüş olabilirim, tahlil verdik dün. Bir de kalçamdan iğne yaptı doktorum. Bunu da atlarınca süperiz bence” dedi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...