Akciğerinde kitle tespit edilen Armağan Çağlayan’dan iyi haber! Sosyal medyadan açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Akciğerinde kitle tespit edilen Armağan Çağlayan’dan iyi haber! Sosyal medyadan açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz günlerde akciğerinde bir kitle tespit edildiğini açıklayan Armağan Çağlayan, hastalığıyla ilgili güzel haberi verdi. Ünlü isim, Instagram’dan yaptığı açıklamada lenflerinin temiz çıktığını belirterek Çarşamba günü ise ameliyat olacağını söyledi.

Yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, sağlık durumuyla ilgili endişelendiren gelişmeyi geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Akciğerinde bir kitle tespit edildiğini belirten 56 yaşındaki televizyoncu, bir süre program ve gösterilerine ara vereceğini belirtmişti. Çağlayan, yeni bir paylaşım yaparak hastalığıyla ilgili son durum hakkında bilgi verdi.

“ŞÜKÜR, LENFLERİM TEMİZ”

Instagram üzerinden açıklama yapan Armağan Çağlayan, “Perşembe günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek. Ameliyattan sonra görüşmek üzere. Herkese her şey için çok teşekkürler, sevgiler” dedi.

“BENDE O GÜN BİR ŞEY BULUNMAMIŞ GİBİ HİSSETTİM”

Armağan Çağlayan, Youtube’da hazırlayıp sunduğu programının son bölümüne kanser nedeniyle hayatını kaybeden Billur Kalkavan’ın erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı’yı konuk etmişti. Çağlayan, akciğerindeki kitleyi Kalkavan'ın vefat ettiği gün öğrendiğini söylemiş ve hastalığıyla ilgili en çok korktuğu şeyi şu sözlerle anlatmıştı:

“Billur Hanım vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu. Vefat haberini okuduğumda sanki bende o gün bir şey bulunmamış gibi hissettim. Çok acayip bir duygu. Ben de Billur Hanım gibi check-up’a gittim ve bu durum orada çıktı. Şimdi mesela korkuyor muyum? Hayır. Bir tek şeyden korkuyorum. Acı çekmek istemiyorum. Belki Billur da öyle düşündü.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
serdalo şahiner29 Kasım 2022 08:38

Büyük geçmiş olsun..Akciger patolojisinde amelyat şartları mevcutsa tedavi olasılgı çok iyi demektir. güzel haber....!

Vera28 Kasım 2022 15:13

Sevgili Armagan, daha öncede yazmistim. Moral en etkiki ilac. Bu yasayarak göreceksin. Acili sifalar diliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...