Aleyna Tilki’den sağlığıyla ilgili kötü haber: Bir süre şarkı söyleyemeyeceğim

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aleyna Tilki’den sağlığıyla ilgili kötü haber: Bir süre şarkı söyleyemeyeceğim

MAGAZİN Haberleri

Genç popçu Aleyna Tilki sosyal medya hesabından sevenlerini korkutan bir açıklama yaptı. Ses tellerinin yırtıldığını belirten şarkıcı bir süre şarkı söyleyemeyeceğini belirtti. Tilki, paylaşımında “Son zamanlarda geçirdiğim zor zamanlardan dolayı ses tellerim yırtılmış ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğim” dedi.

‘Sen Olsan Bari’ , ‘Dipsiz Kuyum’ , ‘Yalnız Çiçek’ gibi şarkılarıyla bilinen Aleyna Tilki, hayranlarını üzen haberi sosyal medya hesabından paylaştı. 22 yaşındaki popçu sağlığıyla ilgili kötü bir haber verdi.

“SES TELLERİM YIRTILMIŞ”

Kariyeri ve yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tilki, geçmiş konserine ait bir görüntüye 3 milyon takipçili Instagram hesabından yer vererek, “Son zamanlarda geçirdiğim zor zamanlardan dolayı ses tellerim yırtılmış ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğim. Yeniden şarkı söyleyene kadar, performansımı izleyip sesimin değerini tekrar tekrar anlıyorum” açıklamasında bulundu.

Aleyna Tilki’den sağlığıyla ilgili kötü haber: Bir süre şarkı söyleyemeyeceğim

SİTEMKAR PAYLAŞIM

Sonrasında bir paylaşım daha yapan Aleyna Tilki, isim vermeden sitem etti. Ünlü şarkıcı “Sahnelerimi elimden alan kimseye de hakkımı helal etmiyorum. Kalktığımda çocuk halimden çok daha güçlü kalkacağımı bilip şimdiden telaşınızı ve korkularınızı saklayacak bir maske edinin” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...