Alişan, İstiklal Caddesi’ni kana bulayan teröristin fotoğrafını paylaşıp ateş püskürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alişan, İstiklal Caddesi’ni kana bulayan teröristin fotoğrafını paylaşıp ateş püskürdü

MAGAZİN Haberleri

Taksim İstiklal Caddesi'nde dün meydana gelen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi yaralandı. Kanlı saldırıyı düzenleyen hain kadın terörist ise yakalandı. Suriye uyruklu teröristin fotoğrafını paylaşan Alişan sosyal medyadan isyan etti. İşte ünlü şarkıcının o paylaşımı…

İstanbul’un en işlek yerlerinden biri olan Beyoğlu’ndaki İstiklal Caddesi’nde dün saat 16.20 sıralarında  patlama meydana geldi. Olayın ardından polis ekipleri caddede ve etrafta geniş güvenlik tedbirleri aldı. Patlamada şu ana kadar 6 kişi hayatını kaybederken aralarında çocukların da olduğu 81 kişi yaralandı. İstiklal Caddesi’ni kana bulayan hain terörist Ahlam Albashır yakalandı.

TERÖRİSTİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Emniyet'ten Taksim'deki bombalı terör saldırısı ile ilgili açıklama geldi. Açıklamada, teröristin kimliği açıklandı. Suriye uyruklu Ahlam Albashır olduğu tespit edilen kadın teröristin fotoğrafları basına da yansıdı.

“ALIN SİZE İNSAN KILIĞINA GİRMİŞ ŞEYTAN FOTOĞRAFI”

Şarkıcı Alişan PKK tarafından özel olarak yetiştirildiğini itiraf eden teröristin fotoğrafını paylaşıp ateş püskürdü. Ünlü isim paylaşımında “Alın size insan kılığına girmiş bir şeytan fotoğrafı… Allah senin belanı versin” ifadelerini kullandı.

Alişan, İstiklal Caddesi’ni kana bulayan teröristin fotoğrafını paylaşıp ateş püskürdü

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...