Alişan’dan duygulandıran paylaşım: Allah ömür verdiği sürece yanında olacağım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alişan’dan duygulandıran paylaşım: Allah ömür verdiği sürece yanında olacağım

MAGAZİN Haberleri

Alişan, ‘kardeşimin emanetleri’ dediği yeğeninin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Ünlü şarkıcı paylaşımına “Seni çok seviyorum amcam. Ve hep yanında olacağım Allah bana ömür verdiği sürece” notunu düştü.

Şarkıcı Alişan'ın menajerliğini yapan kardeşi Selçuk Tektaş, iki yıl önce koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kardeşinin vefatıyla yıkılan ünlü isim, yeğeninin doğum gününü Instagram'da paylaştığı fotoğrafla kutladı.

“İLK YÜRÜYÜŞÜ, İLK KONUŞMASI DÜN GİBİ AKLIMDA”

Alişan, yeni yaşına giren yeğeni için duygulandıran bir mesaj yayımladı:

“Benim güzelim, bitanem, minik aşkım büyüyor. Bugün 13 yaşında. 13 yıl önce bugün askerdeydim ve yeğenin doğmuş dedi komutanım, dünyalar benim oldu. Sonra minicik Eyşan’ı ilk kez acemi birliğinden dönünce kucağıma aldım. İlk yürüyüşü, konuşması, okula başlaması her şey dün gibi aklımda. Seni çok seviyorum amcam… Ve hep yanında olacağım Allah bana ömür verdiği sürece… Senden tek isteğim bugüne kadar olduğu gibi bizi başarılarınla hep gururlandırman. Sağlıkla inşallah, nice yaşlarını görelim aşkım benim… Eyşan’ım 13 yaşında…”

Alişan’dan duygulandıran paylaşım: Allah ömür verdiği sürece yanında olacağım

KARDEŞ ÖZLEMİ BİTMİYOR

Kardeşine olan özlemi her geçen gün artan Alişan, duygularını sosyal medya hesabından şu sözlerle dile getirmişti:

“Çok özledim çok.. Bir sene daha bitecek sensiz. Alışmadım, alışamıyorum… Yaşıyorum, nefes alıyorum, çalışıyorum, ayakta duruyorum, durmaya çalışıyorum ama eksiğim Selçuk, sensiz hep eksiğim… Gittiğim her yerde seni yanımda götürüyorum, her işimde sen yanımdaymışsın gibi hissetmeye çalışıyorum, abi sahne saati geldi diye aramanı, abi bu ay çok iyi, abi nasıl oldun düzeldi mi sesin diye aramanı o kadar özledim ki.. Seni o kadar özledim ki…Sen varmışsın gibi hep yanımdaymışsın gibi yaşamaya seni yaşatmaya devam edeceğim kardeşim… Seni çok seviyorum canımın parçası…”

Alişan’dan duygulandıran paylaşım: Allah ömür verdiği sürece yanında olacağım

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...