Alzheimer olduğu iddia edilen Muazzez Abacı sağlık durumu hakkında konuştu

Düzenleyen:
Alzheimer olduğu iddia edilen Muazzez Abacı sağlık durumu hakkında konuştu

MAGAZİN Haberleri

Türk Sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı’ya alzheimer teşhisi konulduğu iddia edildi. Konuyla ilgili ünlü sanatçı açıklama yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ünlü sanatçı Muazzez Abacı'nın alzheimer olduğunu açıklayan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a, Abacı'dan cevap geldi. Abacı, sağlık durumu hakkında bilgi vererek iddiaları yalanladı.

“HİÇBİR PROBLEMİM YOK”

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Muazzez Abacı'ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğunu iddia etmiş, usta sanatçının sevenlerini endişelendirmişti. Çıkan haberlerin ardından Abacı şu açıklamayı yaptı:

“Allah’ıma şükürler olsun kızım Saba, Torunum Sera ile son derece mutluyuz, şu an sağlık olarak aslan gibiyim. Allah’ıma şükür hiçbir problemim yok. Sadece ülkemi ve dostlarımı özledim. Yakında onlarla da hasret gidereceğim. Bu haberi okuyup endişelenen tüm dostlarıma ve sevenlerime buradan selam ediyorum. Zaten Nisan ayı içinde Türkiye’ye dönüp müzik çalışmalarıma yeniden başlayacağım.”

Alzheimer olduğu iddia edilen Muazzez Abacı sağlık durumu hakkında konuştuMuazzez Abacı

Abacı'nın menajeri de söylentileri yalanlayarak, "Sayın Muazzez Abacı'nın sağlık durumu gayet iyi olup, en yakın zamanda Türkiye'ye dönerek, sahne çalışmalarına devam edecektir. Bu süreçte bilgi almak için arayan siyaset, sanat ve medya dünyasından dostlarımıza ve kamuoyuna teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımla..." dedi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...