Anne sütü içtiğini açıklayan Selen Görgüzel itiraflarıyla gündem oldu! Tepki gösterenler çok fazla...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Anne sütü içtiğini açıklayan Selen Görgüzel itiraflarıyla gündem oldu! Tepki gösterenler çok fazla...

MAGAZİN Haberleri

Hamdi Alkan’ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel’ün dinç görünmek için uyguladığı yöntem herkesi şaşırttı. Daha önce güzellik uğruna pek çok işlem yaptıran Görgüzel, yeni doğum yapan arkadaşından 'anne sütü' sağarak içtiğini açıkladı.

Yönetmen Hamdi Alkan ile şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel 8 yıllık evliliklerini geçtiğimiz sene noktaladı. İkilinin ilk zamanlar iyi giden evliliği kopma noktasına gelince, ünlü çift boşanma kararı aldı. 

Hamdi Alkan’dan boşandıktan sonra magazin camiasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Selen Görgüzel, gündemden düşmüyor. Sahne şovlarıyla sık sık konuşulan isim, bu kez sağlık için uyguladığı yöntemle adından söz ettirdi.  

“ARKADAŞIMIN SAĞDIĞI SÜTÜ İÇİYORUM”

Güzellik için farklı işlemler yaptırğını belirten Görgüzel, bebeğini emziren arkadaşının sağdığı anne sütünü içmeye başladığını açıkladı. 

Posta’da yer alan haberde, doktor tavsiyesiyle böyle bir şey yapmaya başladığını söyleyen şarkıcı, şöyle konuştu: 

“Bebeğini emziren arkadaşımdan sağdığım anne sütü... Doğal gerçek anne sütü. Bunların çabuk tüketilmesi gerekiyor. Enfeksiyona iyi geliyor. Bu ara yoğun tempoda çalışıyorum vitamin takviyesi alsam da yorgunluğumu atamıyorum, doktorum böyle bir şey tavsiye etti. Kanser hastalarına da çok faydası var. Yeni duyulmaya başlandı. Özellikle enfeksiyonla ilgili tüm konularda gerçek bir antibiyotik.”

YORUM VE ELEŞTİRİ YAĞDI

Yaptığı açıklamasıyla gündem olan Selen Görgüzel’e sosyal medyada pek çok yorum geldi. Görgüzel’in konuşulmak için bu açıklamayı yaptığını düşünenler de çok fazla. 

Ünlü isme gelen yorum ve tepkilerden bazıları ise şöyle:

-Canım onu ilk 6 ay içecektin. İlk 6 ay çok önemli, işte olmayınca böyle oluyor. 

-Bu kadının saçmalık seviyesi çok fazla. 

-İlgi çekmek için yakında deve idrarı falan da içecek. 

- Hamdi Alkan bu kadından kurtuldum diye yatsın kalksın, dua etsin. 

Anne sütü içtiğini açıklayan Selen Görgüzel itiraflarıyla gündem oldu! Tepki gösterenler çok fazla...

‘AYI KANI’ ENJEKTE ETTİ

Selen Görgüzel, daha önce de vücuduna ‘ayı kanı’ enjekte ettireceğini belirtmişti:

“Ayılar 6 ay yattıkları için kas erimesi olmuyor ve araştırmalar sonucu hayvanların kanını insanlara faydalı olduğu açıklandı. Şimdi nerede yapılıyor araştırıyorum. Kas ve kemik yapısına iyi geliyormuş.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...