Annesi kanser tedavisi gören Edis konserinde gözyaşlarına hakim olamadı: Son 6 ayımız ailece çok zor geçti

Düzenleyen:
Annesi kanser tedavisi gören Edis konserinde gözyaşlarına hakim olamadı: Son 6 ayımız ailece çok zor geçti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Edis, dün akşam Harbiye’de konser verdi. Annesi 6 aydır kanser tedavisi gören şarkıcı, dün akşamki konserinde babasını karşısında görünce duygusal anlar yaşadı. Babasını karşısında gören popun güçlü ismi “Son 6 ayımız ailece çok zor geçti. Birden babamı karşımda görünce kötü oldum. Annem şu an İzmir'de ve son kemoterapisini alıyor” dedi.

Şarkıcı Edis, Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Üç gün üst üste vereceği konser serisinin ikinci gününde sahneye çıkan şarkıcı sevenleriyle bir araya geldi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Pop müziğin sevilen ismi dün akşam yine yüzlerce kişiye şarkı söyledi. Bir süredir annesi Sevil Görgülü kanser tedavisi gören ünlü şarkıcı, bu durum hakkında bilgi verirken gözyaşlarını tutamadı.

“ANNEM SON KEMOTERAPİSİNİ ALIYOR”

Babasını karşısında tek başına gören Edis, annesinin kanser tedavisi gördüğü için konsere gelemediğini belirtti.

Sahnede ağlamaya başlayan sevilen şarkıcı, “Böyle ağlayan biri değilimdir. Son 6 ayımız ailece çok zor geçti. Birden babamı karşımda görünce kötü oldum. Annem şu an İzmir'de ve son kemoterapisini alıyor. Bitiriyoruz her şeyi. Babamı da yalnız görünce duygulandım kusura bakmayın. Mahvettim ya” dedi.

Annesi kanser tedavisi gören Edis konserinde gözyaşlarına hakim olamadı: Son 6 ayımız ailece çok zor geçtiEdis ve annesi Sevil Görgülü


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...