Aras Bulut İynemli ile La Casa de Papel’in yıldızı aynı dizide buluştu

Düzenleyen:
Aras Bulut İynemli ile La Casa de Papel’in yıldızı aynı dizide buluştu

MAGAZİN Haberleri

Netflix’te yayınlanan ve çok konuşulan yapımlardan olan La Casa de Papel’de başrollerden birini üstlenen Darko Peric, Aras Buluş İynemli ile aynı dizide rol alacak.

Daha önce Harry Potter’ın yıldızı Emma Watson ile rol arkadaşı olacağı açıklanan İynemli’nin yeni partneri Helsinki rolü ile akıllara kazınan Darko Peric oldu.

LA CASA DE PAPEL’İN BAŞROLÜ KADRODA

Bir dijital platform için çekilen Atatürk dizisine çok konuşulan bir isim katıldı. Aras Bulut İynemli’nin başrolünde olacağı ve Songül Öden, Mehmet Günsür, Hamdi Alkan, Sarp Akkaya, Esra Bilgiç, Berk Cankat, Beran Kotan, Sahra Şaş ve birçok sürpriz konuk oyuncunun rol aldığı dizinin kadrosuna dünyaca ünlü oyuncu Darko Peric dahil oldu.

Aras Bulut İynemli ile La Casa de Papel’in yıldızı aynı dizide buluştuDarko Peric

TÜRKİYE SEVGİSİ GÜNDEM OLMUŞTU

İspanyol dizi La Casa de Papel dizisinde Helsinki karakterine hayat veren Darko Peric’in dizisiyle anlaşma imzaladığı ortaya çıktı. Sırp asıllı oyuncu daha önce kendisine yöneltilen “Helsinki karakterini canlandırmasaydın hangisini seçerdin?” sorusuna “İstanbul” cevabını vermiş ve sosyal medyada gündem olmuştu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...