Arka Sokaklar’ın Mesut Komiser’i Şevket Çoruh ekranlara döndü! Yeni dizisinin kadrosu şampiyonlar ligi gibi…
Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’da tam 16 sezon boyunca Mesut Komiser karakterine hayat veren oyuncu Şevket Çoruh’un yeni dizisi belli oldu. Çoruh, FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan ‘Tetikçi’ dizisiyle ekranlara dönecek. Ünlü oyuncu dizide ‘İskender’ karakterine hayat verecek.
Polisiye dizi Arka Sokaklar'da 16 yıl rol alan ve Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh, diziden ayrıldığını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Bu sene, 17. sezonu ile ekranlara dönen dizide olmayacağını belirten Çoruh, diziye veda ettiğini açıklamıştı.
“MESUT’LA SON DAKİKAYA KADAR TER DÖKTÜM”
Usta oyuncu Şevket Çoruh Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler” ifadelerini kullanmıştı.
ŞEVKET ÇORUH’UN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU
Arka Sokaklar’dan ayrıldıktan sonra çok sayıda teklif alan oyuncunun projesi belli oldu. Mesut Komiser karakteriyle gönüllerde taht kuran Şevket Çoruh, yeni bir dizi ile el sıkıştı.
Birsen Altuntaş’ın haberine göre Çoruh, gelen işlerden FOX TV’de yayınlanacak Tetikçi dizisiyle anlaştı. Başarılı aktörün dizide ‘İskender’ karakterine hayat vereceği öğrenildi.
ROL ARKADAŞI TİMUÇİN ESEN
Şevket Çoruh dizide başarılı oyuncu Timuçin Esen ile kamera karşısına geçecek. Esen de şimdiden merak uyandıran dizide ‘Korkmaz’ rolünü canlandıracak.
Efsane dizi “Çukur”un yazarı Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin Bodrum’da çekilmesi planlanıyor.
Dizinin ana cast’ında Genco Özak da rol alıyor. Özak dizide ‘Metin’ rolünü canlandıracak.
