Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı rakiplerine gözdağı verdi, herkese meydan okudu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı rakiplerine gözdağı verdi, herkese meydan okudu

MAGAZİN Haberleri

17 yıldır ekranların en çok izlenen yapımlarının başında gelen Arka Sokaklar için geri sayım başladı. Dizinin Rıza Başkomiser’i Zafer Ergin, açıklamalarıyla rakiplerine adeta gözdağı verdi.

Yapımcı İlker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle son sezonu yarıda kesilen Arka Sokaklar dizisini artık Kanal D İç Yapımlar'ın şirketi yapım D Media çekecek. Çok yakında sete çıkması beklenen dizi için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

“CUMA ARKA SOKAKLAR GÜNÜDÜR”

Fenomen dizide ‘Rıza Baba’ karakterini üstlenen başarılı oyuncu Zafer Ergin geçtiğimiz gün objektiflere yansıdı. Hürriyet’te yer alan haberde; basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden usta oyuncuya ekranlara ara veren Arka Sokaklar’ın çekimlerinin yeniden başlayacağı haberleri soruldu. Dizinin Cuma günü yayınlanacağını belirten Ergin, rakip yapımlara şu sözlerle meydan okudu:

“Henüz bize söylenen net bir durum yok. Sete ne zaman çıkacağız, kadroda ne gibi sürprizler olacak belli değil. Zaten cuma günleri aynı gün aynı saatte yayınlanır. Biliyorsunuz cuma günü deyince akla ‘Arka Sokaklar’ gelir. Cuma, Arka Sokaklar günüdür.”

Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı rakiplerine gözdağı verdi, herkese meydan okudu

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ DA KADRODA

Son olarak merakla beklenen diziye çok konuşulan bir usta oyuncu dahil oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Mustafa Üstündağ Arka Sokaklar’ın yeni bölümlerinde rol alacak. Ünlü oyuncunun polisiye dizinin yeni kötü adamı olacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...