Azra Akın’ın ikinci çocuk heyecanı… Müjdeyi böyle duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Azra Akın’ın ikinci çocuk heyecanı… Müjdeyi böyle duyurdu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

2002 yılında hem Türkiye hem de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Ünlü isim mutlu haberi verdiği bir röportajda duyurdu.

Oğlu Demir’i dünyaya getirdikten sonra ekranlardan uzak bir hayat sürdürmeyi tercih eden Azra Akın, yeniden anne olacağını duyurdu. 

2002 Türkiye ve Kainat Güzeli Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile evlendi. Çift, 2018 yılında ilk çocukları Demir’i kucağına aldı. 

Azra Akın’ın ikinci çocuk heyecanı… Müjdeyi böyle duyurdu

En son 2018 yılında Hollanda yapımı 'Heer & Meester' filminde rol aldıktan sonra oğlu Demir'e zaman ayırmak için ekranlara ara veren isimden müjdeli haber geldi. Akın, verdiği bir röportajda hamile olduğunu açıkladı. 

DEMİR’E KARDEŞ GELİYOR

Sosyal medya hesabından magazin muhabiri Ömür Sabuncuoğlu ile fotoğraf paylaşan güzel manken Azra akın, altına ise “Pazar Sürprizi’nde ilk kez açıklıyorum” notunu düştü.
Notun ardındaki gerçek ise dün yayınlanan programda belli oldu. 2002 Dünya Güzeli Azra Akın’ın programdaki röportajında ikinci kez bebek beklediği ortaya çıktı. 

41 yaşındaki Akın, röportaj esnasında 4 aylık hamile olduğunu açıkladı. 5 yaşındaki oğlu Demir’in kardeş istediğini söyleyen Akın, ''Oğlum bir kardeşinin olmasını çok istiyordu. Benim de bir kız kardeşim var, kardeşlik çok güzel bir şey. Ailece çok mutluyuz'' dedi. Bebeklerinin cinsiyetini öğrenmediklerini söyleyen Akın, son ana kadar öğrenmeyi düşünmediklerini söyledi.

Azra Akın’ın ikinci çocuk heyecanı… Müjdeyi böyle duyurdu

CİNSİYETİ DOĞUMDA ÖĞRENECEKLER

Hamileliğinin 4. ayında olan Azra Akın ile Atakan Koru’nun bebeklerinin cinsiyeti sevenleri tarafından merak edildi. Ancak çift, bebeğin cinsiyetini doğumda öğrenmekten yana.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...