Başarısıyla ülke sınırlarını aşan Pınar Deniz’e Latin Amerika’dan ödül

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Yargı’da üstlendiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı.

Kaan Urgancıoğlu ile başrolünde yer aldığı Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, başarısıyla adından söz ettiriyor. Oyunculuktaki performansıyla büyük alkış alan Deniz, yurt dışında ödüle layık görüldü.

Latin Amerika ve İspanya’yı kapsayan, İspanyolca yayıncılık dünyasının en büyük ödülleri olan Produ Ödülleri 1 Kasım’da gerçekleştirilen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Başarısıyla ülke sınırlarını aşan Pınar Deniz’e Latin Amerika’dan ödül

TEŞEKKÜR VİDEOSU

Ranini TV'de yer alan habere göre, 'Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu' kategorisinde ödülü Yargı dizisindeki performansıyla Pınar Deniz aldı. Pınar Deniz, ödül törenine bir teşekkür videosu ile katıldı. Deniz açıklamasında “Bu güzel ödül için teşekkür ediyoruz. Dizimizin bu kadar büyük bir ilgiyle Latin Amerika'da takip ediliyor olması beni çok mutlu ediyor. Sizi seviyoruz” ifadelerini kullandı.

'Yabancı Dilde En İyi Erkek Oyuncu' kategorisinde ödül Yalı Çapkını dizisindeki performansıyla Mert Ramazan Demir'in oldu. 'Yabancı Dilde En İyi Dizi' ödülünü ise Yalı Çapkını kazandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...