Bebek mi geliyor? Burcu Esmersoy ilk kez ve net konuştu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Bebek mi geliyor? Burcu Esmersoy ilk kez ve net konuştu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

2 Eylül’de nikah masasına oturan Burcu Esmersoy, hamilelik iddialarına son noktayı koydu. Ünlü sunucu, ‘bebek bekliyorlar’ haberlerine net bir açıklamayla cevap verdi.

Nazım Akmandil ile İtalya’da dünya evine giren ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Türkiye’ye döndü. Düğün ertesi röportaj veren taze gelin Esmersoy, hamilelik iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Bebek mi geliyor? Burcu Esmersoy ilk kez ve net konuştu

DÜĞÜNDE DUYGUSAL ANLAR…

Spor spikeri ve program sunucusu Burcu Esmersoy, Eylül ayının başında iki yıldır birliktelik yaşadığı Nazım Akmandil ile dünyaevine girdi. İtalya’nın Puglia şehrinde yapılan ve 3 gün süren düğüne 200 kişi katıldı. Lüks bir otel kapatan çift kesenin ağzını açtı ve davetliler için uçak kiralayıp tüm masrafları ödedi. 

Çok konuşulan düğüne, çiftin salona girdikleri anlar damga vurdu. Heyecandan ve mutluluktan gözyaşlarını tutamayan Burcu Esmersoy, gözyaşlarına boğuldu. Eşi Nazım Akmandil’in de o anlarda gözlerinden yaş gelmesi konukları duygulandırdı. 

Bebek mi geliyor? Burcu Esmersoy ilk kez ve net konuştu

İSTANBUL’DA İKİNCİ KUTLAMA

Çift, 7 Eylül’de ise İstanbul’da arkadaşlarıyla bir düğün daha yaptı. İtalya’da birden fazla gelinlik giyen Esmersoy, İstanbul’daki düğününde boyun kısmında taş detayları olan bir gelinlik tercih etti. 

İstanbul’da ikinci düğünlerini yapan Esmersoy, heyecanlı koşturmacası ve yoğun geçen günlerinin ardından bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü isim, “İkinci düğünümüzü yapıyoruz. Bodrum'da da bir düğün yapacaktık ama çok yorulduk, orada düğün olmayacak” açıklamasını yaptı.

Bebek mi geliyor? Burcu Esmersoy ilk kez ve net konuştu

HAMİLELİK İDDİALARINA CEVAP

Son günlerde hamilelik haberleri ile gündeme gelen güzel sunucu, çocukları çok sevdiğini belirterek, söylentilere net bir açıklamayla cevap verdi. 

‘Bebek bekliyorlar’ haberleri hatırlatılan Esmersoy “Çocukları çok seviyorum ama şu an hamilelik bana çok uzak. Yani hamile değilim. Evliliğim çok iyi gidiyor, hatta eşime hediye alacağım” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...