Berdan Mardini’den masa örtüsü tarzı… Fotoğraflarını yoruma kapadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Berdan Mardini’den masa örtüsü tarzı… Fotoğraflarını yoruma kapadı

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Berdan Mardini, şort gömlek kombiniyle verdiği pozları sosyal medyada paylaştı. Ünlü türkücünün fotoğraflarını yorumlara kapatması gözlerden kaçmadı.

Giydiği kıyafetler ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Berdan Mardini, bu kez masa örtüsü kombiniyle en çok konuşulanlar arasına girdi. 

TV8’de yayınlanan Survivor’a katılan, yarışmaya yalnızca 15 gün dayanabilen ve Türkiye’ye hızlı bir dönüş yapan Berdan Mardini, geçtiğimiz günlerde Dilara Talay ile yeni bir birlikteliğe yelken açtı. Çocuklarının annesi Fatoş Yelliler ile olaylı bir şekilde boşanan Mardini, mutluluk dolu karelerini “Her şey güzel” notuyla sosyal medyadan paylaştı. 

44 yaşındaki Berdan Mardini’nin fotoğraflarına “Kızın yaşında”, “Bu kadar yaş farkına ne gerek var?”, “Sizden yaşça çok küçük, inşallah mutlu olursunuz” şeklinde yorumlar geldi.

Berdan Mardini’den masa örtüsü tarzı… Fotoğraflarını yoruma kapadı

“BU SEFER MASA ÖRTÜSÜ KONSEPTİ”

Sosyal medyayı aktif kullanan ve Instagram’da 316 bin takipçisi bulunan ünlü türkücü, bu kez yeni paylaştığı fotoğraflar ve tarzıyla gündeme geldi. Paylaşımına ise “Bu gece sahnede olacağız. Bu sefer masa örtüsü konsepti ile” notunu düştü. Mardini’nin paylaşımını yorumlara kapatması ise dikkat çekti. 

Berdan Mardini’den masa örtüsü tarzı… Fotoğraflarını yoruma kapadı

Ünlü isim geçtiğimiz günlerde ise örgü kombiniyle dikkat çekmişti. Mardini’nin el örgüsü takımı çok sayıda yorum almıştı. Tepkileri gören şarkıcı ise "Arkadaşlar alemsiniz yine beni çok güldürdünüz yav… Yok Berdan Barbini, yok her telden Mardini, ah ah konuşacak çok şey var ama ben de eğleniyorum işte, ne yapayım az ömrümüz kaldı. Gülelim bari hayat kısa” açıklamasını yapmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...