Beren Saat annesinin fotoğrafını paylaştı... Gören inanamadı, 'güzellik genetik' deyip hayran kaldılar

Düzenleyen:
Beren Saat annesinin fotoğrafını paylaştı... Gören inanamadı, 'güzellik genetik' deyip hayran kaldılar

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Beren Saat, sosyal medyada yaptığı paylaşımla annesinin doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncunun annesi güzelliğiyle dikkat çekerken, fotoğrafı görenler ‘Güzellik genetik’ , ‘Güzelliğin kaynağı belli’ şeklinde yorumlar yaptı.

2014 yılında masalsı bir düğünle nikah masasına oturan Beren Saat ile Kenan doğulu çifti paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Beren Saat, bu kez paylaştığı annesinin fotoğrafıyla gündem oldu.

Saat, annesi Ayla Saat’in doğum gününü sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla kutladı. Annesi Ayla Doğulu ile bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Saat, paylaşımına; "Doğum günün kutlu olsun" yazdı.

Beren Saat annesinin fotoğrafını paylaştı... Gören inanamadı, 'güzellik genetik' deyip hayran kaldılarAyla Saat - Beren Saat

Ünlü oyuncunun annesi ise güzelliğiyle dikkat çekti. Beren Saat’in paylaşımını görenler ise ‘Güzellik genetik’ , ‘Güzelliğin kaynağı belli’ tarzında yorumlar yaptı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...