Bülent Ersoy ‘Hastaneye kaldırıldı’ haberlerini yalanladı: Doktor çağırdığım doğru değil

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bülent Ersoy ‘Hastaneye kaldırıldı’ haberlerini yalanladı: Doktor çağırdığım doğru değil

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy ile ilgili geçtiğimiz günlerde sahne öncesi fenalaştığına dair haberler çıkmıştı. Doktor kontrolünün ardından sahneye çıktığı öne sürülen şarkıcı, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kendine has tarzı ve sahne performansıyla sık sık gündeme gelen Bülent Ersoy, konuşulmaya devam ediyor. Ersoy, son olarak sağlık sorunları yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

71 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hakkındaki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyleyen Ersoy, şu açıklamayı yaptı:

“Muhterem takipçilerim,

Bülent Ersoy sahne öncesi fenalaştı! 'Arayın doktorum gelsin' başlığıyla çıkan haberler asılsız, hayali ve gerçek dışıdır.

Kaldı ki tüm basın müntesibi muhterem arkadaşlarımın kulis kapısında var oldukları gerçeği ortadayken böyle bir aksiyonunun görüntülenmemesi mümkün bir hadise değildir.

Yani bu yönde çıkan haberi doğrulayacak ne doktor çağırdığım ne bayıldığım ne de doktor kontrolünde sahneye çıktığım ile ilgili tek bir kare resim yoktur, çünkü asılsız haberin görüntüsü olmaz!

Kamuoyunun Bilgilerine Saygılarımla arz ederim.”

Bülent Ersoy ‘Hastaneye kaldırıldı’ haberlerini yalanladı: Doktor çağırdığım doğru değil

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...