Bülent Ersoy'un alışverişte 3 saatte harcadığı para dudak uçuklattı

Düzenleyen:
Bülent Ersoy'un alışverişte 3 saatte harcadığı para dudak uçuklattı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, alışverişe çıktığı Nişantaşı'nda 3 saatte tam 250 bin TL harcadı. Ersoy'un alışveriş tutarı dudak uçuklattı.

Alışveriş tutkusu çok kez gündem olan ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un bir alışveriş günü daha gündem oldu. Modacı Gülşah Saraçoğlu ile birlikte Nişantaşı'nda alışverişe çıkan Ersoy, 3 saatte 250 bin liralık harcama yaptı. 

KONSERLERE HAZIRLIK ALIŞVERİŞİ

Snop magazinde yer alan habere göre; Yaz konserleri öncesi kıyafet alışverişine çıkan Bülent Ersoy, bir tekstil mağazasına girdi. 3 saat boyunca kumaş seçen Ersoy'a; Cenk Tezer ve Gülşah Saraçoğlu eşlik etti. Tezer, "Geometrik blok, sıra dışı canlı renk kombinleriyle lüks ve ihtişamı yansıtan desenler tekrardan sürdürülebilir modaya dahil oluyor. Hem kült hem de bir o kadar zamansız moda olan bu desenleri sadece bu yaz değil tüm zamanlar görebileceğimiz anlamına geliyor" dedi.

Bülent Ersoy'un alışverişte 3 saatte harcadığı para dudak uçuklattıCenk Tezer'in yönlendirmeleri doğrultusunda 3 saat içerisinde alışverişini tamamlayan ve bir çok kıyafet tasarlatmak için tam 200 metre kumaş satın alan ünlü sanatçı mağazaya yaklaşık 250 bin lira ödedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...