Burak Özçivit’ten Gazze’ye destek mesajı! Sözleri geceye damga vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kuruluş Osman dizisinin başarılı oyuncusu Burak Özçivit, dün akşam gerçekleşen GQ Men of The Year 2023 ödül gecesine katıldı. Törende 10. Yıl Özel Ödülü’ne layık görülen Özçivit, teşekkür konuşmasında Gazze’de yaşanan katliama dikkat çekti.

GQ Türkiye Men of the Year 2023 Ödülleri dün akşam yapılan törenle sahiplerini buldu. Pek çok ünlü ismin katıldığı gecede, ödül alan Burak Özçivit, Gazze konuşmasıyla herkesi duygulandırdı.

Şükrü Özyıldız’ın sunuculuğunu yaptığı; GQ editörleri, yazarları, danışmanları ve okurları tarafından belirlenen müzik, spor, moda, sahne & gösteri, gastronomi, iş dünyası ve sanat dallarında üretimleri ve duruşlarıyla yaşama özgünlük katan isimler ödüllendirildi. İş, spor, kültür ve sanat hayatından önemli isimlerin bir araya geldiği gecede ‘10. Yıl Özel Ödülü” Burak Özçivit’e sunuldu. 

Burak Özçivit’ten Gazze’ye destek mesajı! Sözleri geceye damga vurdu

“ÇOCUKLARIN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ BİR DÜNYAYI KABUL ETMİYORUM”

Sahneye ödül almak için çıkan Burak Özçivit, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’de yaptığı soykırıma sessiz kalmadı. Çocukların öldürüldüğü bir dünyayı kabul etmediğini vurgulayan Özçivit, konuşmasında şunları söyledi:

“Ödülleri bireysel olarak almayı anlayabiliyorum ama ben hiçbir zaman ödülleri bireysel olarak almayı sevmiyorum, ekibim adına almak istiyorum. Yaklaşık 6 yıldır Kuruluş Osman ailesiyle birlikteyim, o yüzden ödülü de onlar adına kabul ediyorum. Onlar adına sizlere teşekkür ediyorum. Bizler dizilerde oynuyoruz, sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok yerinde yayınlanıyor ve müthiş bir ilgiyle takip ediliyor. O yüzden sadece Türkiye bazlı değil dünya çapında da bununla ilgili baz şeyler söylemek istiyorum. En başta iki evlat sahibi olarak çocukların öldürüldüğü bir yerde hiçbir şekilde böyle bir dünyayı ben şahsım adına kabul etmiyorum. İnşallah çocukların öldürülmediği bir dünyada buluşmak üzere demek istiyorum.”

Özçivit’in yaptığı bu duygusal konuşma sonrası salonda alkış tufanı koptu.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...