Buse Varol eşi Alişan’ın sahnesinde şarkı söyledi, sosyal medya ikiye bölündü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Alişan’ın eşi Buse Varol, sahneye çıkıp şarkı söylediği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Varol’un paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Türkücü Alişan ile 2018 yılında nikah masasına oturan ve bu evlilikten Eliz’le Burak adında iki çocuğu olan Buse Varol’un paylaşımı ses getirdi. 

PERFORMANSIYLA GÜNDEM OLDU

2012'de Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda yer alan Buse Varol, yarışmadan sonra bir süre modellik yaptı. Daha sonra ‘Tozlu Yollar’ dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan isim, ‘Sevda Kuşun Kanadında’ , ‘Arka Sokaklar’ , ‘Şehrin Melekleri’ , ‘Kış Güneşi’ gibi birçok dizide yer aldı. Verdiği kilolarla bir süredir magazin gündeminde yer alan Varol, son paylaşımıyla gündem oldu.

Buse Varol eşi Alişan’ın sahnesine konuk olarak şarkı söyledi. Eşinin kendisini izlemeye gelen dinleyicilerinin karşısına çıkan Varol, ses getiren bir performansa imza attı. 

SESİ KULLANICILARI İKİYE BÖLDÜ

Geceye damga vuran ünlü isim o anları sosyal medya hesabından paylaşırken, Varol’un sesi kullanıcıları ikiye böldü. Bir kısım Buse Varol’un sesini çok beğenirken bir kısım da hiç beğenmedi. Kullanıcılar, “Gayet sesi güzel” , “Şarkıcıyım demiyor ki kadın keyif için söylemiş” , “Oldurmaya çalışıyorlar bir şekilde ama ne yapsa olmuyor” tarzında yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...