Buzları eriten gerdanlık! Mert Ramazan Demir'in barışma hediyesi çok konuşulacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Buzları eriten gerdanlık! Mert Ramazan Demir'in barışma hediyesi çok konuşulacak

MAGAZİN Haberleri

Arkadaşlıkları Yalı Çapkını dizisinden sonra birlikteliğe dönüşen Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun ayrılık haberleri hayranlarını üzmüştü. Ünlü çiftin barıştığı iddia edildi.

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le birliktelik yaşamaya başlamıştı. Birlikte tatile çıkan ve samimi görüntüleri gündem olan ikilinin geçtiğimiz günlerde ayrıldığı ortaya çıktı. Ancak ünlü çiftin ayrılıkları kısa sürdü. 

104 BİN LİRALIK GERDANLIK

Afra Saraçoğlu ile ilişkileri ihanet iddiaları yüzünden kopma noktasına gelen Mert Ramazan Demir, kız arkadaşının gönlünü aldı. Magazin yazarı Onur Akay’ın iddiasına göre; Saraçoğlu'na 104 bin TL değerinde pırlanta gerdanlık alan Demir, kendini affettirdi.

Buzları eriten gerdanlık! Mert Ramazan Demir'in barışma hediyesi çok konuşulacak

AYLARCA İNKAR ETTİLER

Yalı Çapkını dizisinde evli bir çifti canlandıran ikili, dizideki birlikteliklerini gerçek hayata taşımıştı. İki ünlü oyuncu, Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'ın aylardır inkar ettiği durum, geçtiğimiz günlerde çıktıkları tatilde belgelenmişti. Çiftin samimi görüntüleri kısa sürede magazin basınında gündem olmuştu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncular, birlikte çıktıkları Lizbon tatilinden peş peşe pozlarını da paylaşmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...