Çağatay Ulusoy’un son hali şaşırttı, hayranları bile tanımakta güçlük çekti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Çağatay Ulusoy’un son hali şaşırttı, hayranları bile tanımakta güçlük çekti

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Yeni dizisi ‘Gaddar’ ile ekranlara dönmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy, son haliyle gündem oldu. İmaj değişikliğine giden ünlü oyuncuyu hayranları tanımakta zorlandı.

2011’de Adını Feriha Koydum adlı diziyle oyunculuğa başlayan Çağatay Ulusoy; Medcezir, İçerde, Menajerimi Ara gibi birçok başarılı projede yer aldı. Ünlü oyuncu, şimdilerse ise FOX TV’de yayınlanacak ‘Gaddar’ ile ekranlara dönüyor.

HAYRANLARINDAN YORUM YAĞDI

Aras Bulut İynemli ile başrolü paylaşacak Çağatay Ulusoy, yeni dizisi için imaj değiştirdi. Ulusoy’u programına konuk eden Oğuzhan Uğur, ünlü oyuncuyla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.   İmaj değişikliğine giden Ulusoy’u görenler tanıyamadı. Kullanıcılar, “Sağdaki kim?” , “Benim tanıdığım Çağatay bu değil, kimsin sen?” gibi yorumlar yaptı. 

Çağatay Ulusoy’un son hali şaşırttı, hayranları bile tanımakta güçlük çekti

GADDAR’DA LEVENT’İ CANLANDIRACAK

FOX TV’nin yeni dizisi Gaddar, sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere giden Levent'in dönüşte hiç beklemediği olayların içinde kendisini bulup adeta bir gaddara dönüşmesini anlatacak.

Dizinin sürprizlerinden biri de yakın zamanda kaybettiğimiz Anadolu Rock Müziği’nin efsane ismi Erkin Koray‘ın Gaddar şarkısının da kullanılacak olması.

Dizinin oyuncu kadrosu tam olarak belli olmasa da dizide Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy başrolü üstlenecek. Aytaç Uşun ve Uğur Yıldıran gibi isimler de dizide yer alması kesinleşen oyuncular arasında yer alıyor. Gaddar’ın ilk bölümüyle 18 Eylül’de ekranlarda olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...