Çağla Şıkel hasta yatağından fotoğraf paylaştı: Tedavi altındayım

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Çağla Şıkel hasta yatağından fotoğraf paylaştı: Tedavi altındayım

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, sevenlerini korkuttu. Hafta içi her gün yayınlanan programına çıkmayan Şıkel, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak tedavi gördüğünü açıkladı.

Sosyal medyayı aktif kullanan Çağla Şıkel, son yaptığı paylaşımla hayranlarını endişelendirdi. Kişisel Instagram hesabından hasta yatağında çekilen bir fotoğrafını paylaşan ünlü sunucu sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

“HAFTA SONUNDAN BERİ TEDAVİ ALTINDAYIM”

Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında yayınlanan ‘Çağla ile Yeni Bir Gün’ programının olmayışı merak uyandırmıştı. Programın sunucusu Çağla Şıkel, hafta sonu besin zehirlenmesi geçirdiğini, bu nedenle ekrana çıkamadığını belirtti. 

Çağla Şıkel hasta yatağından fotoğraf paylaştı: Tedavi altındayım

Sevenlerine bilgi vermeyi ihmal etmeyen Şıkel, geçmiş olsun mesajlarına da şu sözlerle teşekkür etti:

"Yayın olmadığı için çok soran oluyor... Cumartesi günü bir besin zehirlenmesi geçirdim. O günden beri tedavi altındayım. CRP henüz tam olarak düşmedi. Tüm merak edenlere, geçmiş olsun dileklerine teşekkür ediyorum. Hepinize sarılıyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere. Ama beni merak etmeyin, bakın Tarçın beni gözünün önünden ayırmıyor."

“İYİ BESLENEMEDİĞİM İÇİN TAKVİYE YAPILDI”

Ardından bir paylaşım daha yapan ünlü sunucu, antibiyotik tedavisi gördüğünü ve daha iyi olacağını söyledi. Şıkel, hasta yatağından yayınladığı fotoğrafa ise “Şimdi hastaneden geldim. Uyumaktan su içmediğim ve iyi beslenemediğin için takviye yapıldı. Tahliller sonrası bir miktar yine yüksek olan CRP’yi düşürmek için 2’li bir antibiyotik kullanmaya başladık. Çok inanmışlığım var, yarına daha iyi olacağım, beni merak edenlere, sevenlere söz” notunu düştü.

Ünlü isme yayınladığı fotoğraflar sonrası hayranlarından ve yakın çevresinden çok sayıda 'geçmiş olsun' mesajı geldi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...