Çağla Şıkel ve Taylan Kümeli depreme canlı yayında yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Bursa’nın Gemlik Körfezi’nde saat 10.42’de yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul’da da hissedildi. Hafta içi her gün program sunan Çağla Şıkel, depreme canlı yayında konuğu Taylan Kümeli ile yakalandı. O anlar kameralara da yansıdı.

Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 ve 4,5 büyüklüğündeki iki deprem İstanbul’da da hissedildi. O esnada yayında olan Çağla Şıkel ve konuk Diyetisyen Taylan Kümeli neye uğradığını şaşırdı. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, Marmara Denizi'nde saat 10.42'de 5,1 büyüklüğünde, 10.45'te 4,5 büyüklüğünde depremler kaydedildi.

SOĞUKKANLILIĞINI KORUDU

FOX TV ekranlarında hafta içi her gün ‘Çağla İle Yeni Bir Gün’ adlı programı sunan Çağla Şıkel, depreme canlı yayında yakalandı. Diyetisyen Taylan Kümeli’nin konuk olduğu programda Kümeli, “Ne oldu? Bismillahirrahmanirrahim” diye tepki verirken, Şıkel’in soğukkanlılığı dikkat çekti. Ünlü sunucu “Devam edelim” diyerek programı sürdürdü. O anlar kameralara yansıdı. 

“BUNLARA ALIŞMAMIZ GEREKİYOR”

 Öte yandan AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, bu depremden sonra artçı sarsıntılar gelebileceğine dikkat çekerek  paniğe kapılmamak gerektiğine şu sözlerle vurgu yaptı:

“Marmara Bölgesi, ülkemizin en yoğun aktif faylarının bulunduğu bölgelerden bir tanesi. Marmara'nın etrafını çevreleyen çok sayıda aktif fay var. Dolayısıyla bunlara artık alışmamız gerekiyor. Panik yapmak yerine hem bireysel olarak önlem almak hem de ciddi şekilde şehirlerimizi dönüştürmemiz gerekiyor. Kentsel dönüşüm çok önemli hususlardan bir tanesi. Muhakkak riskli yapılarımızı çok hızlı şekilde dönüştürmemiz gerekiyor. Bu işin şakası yok.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...