Çağla Şıkel’den depremde ailesine ulaşılamayan çocuklarla ilgili çağrı: Lütfen paylaşabildiğiniz kadar paylaşın

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından ünlü isimler yardım için harekete geçti. Tüm Türkiye yaraları sarmak adına tek yürek olurken manken ve sunucu Çağla Şıkel, sosyal medya hesabından depremzede çocuklarla ilgili önemli bir noktaya değindi. Şıkel, Instagram üzerinden paylaştığı videoyla 'ailesine veya yakınlarına ulaşamayan çocuklarla ilgili' yapılması gerekenleri anlattı.

Merkezi Kahramanmaraş olan depremler Türkiye’yi hüzne boğdu. Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkıma neden olan felaket sonrası Bakanlık tarafından deprem bölgesinde ailesi ve yakınlarına ulaşılamayan çocuklar için bir çağrı merkezi kurulduğu bilgisi paylaşıldı. 

“BU BİLGİLENDİRME ÖNEMLİ, LÜTFEN PAYLAŞALIM”

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, konuya dikkat çekmek için “Konuşmak çok güç ama bu bilgilendirme önemli... Lütfen paylaşalım” diyerek bir video paylaştı. 

Şıkel konuşmasında “Bu açıklamayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın izniyle yapıyorum. Sizler de lütfen paylaşabildiğiniz kadar paylaşın. Bakanlık tarafından deprem bölgesinde ailesine ve yakınlarına ulaşılamayan çocuklarla için bir çağrı merkezi kuruldu. Öncelikle refakatsiz bir çocuk gördüğünüzde bakanlığın numaralarına 7/24 ulaşabiliyorsunuz. Kayıp çocuklar için de yine aynı numaraları arayarak aileleri bilgi alabiliyorlar” ifadelerini kullandı.

Çağla Şıkel’den depremde ailesine ulaşılamayan çocuklarla ilgili çağrı: Lütfen paylaşabildiğiniz kadar paylaşın

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...