Can Yaman’dan aile pozu… Herkes ‘Babasının kopyası’ yorumu yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Can Yaman’dan aile pozu… Herkes ‘Babasının kopyası’ yorumu yaptı

MAGAZİN Haberleri

Türkiye’yi terk edip kariyerine İtalya’da devam eden Can Yaman, paylaştığı aile fotoğrafıyla gündeme geldi.

Türkiye’deki kariyerine ara verip İtalya’ya yerleşen Can Yaman, yeni paylaşımıyla dikkat çekti. Fotoğrafı gören herkes benzer yorum yaptı.

‘İnadına Aşk’ , ‘Erkenci Kuş’ , ‘Bay Yanlış’ gibi yer aldığı dizilerin ardından adını geniş kitlelere duyuran Can Yaman’ın ünü yurt dışına kadar uzandı. Başarılı oyuncu bir süre önce İtalya’ya taşındı.

Oyunculuk kariyerini burada sürdüren Yaman, şimdilerde Mediaset’in en çok izlenen kanalı Canale 5’te yayınlanan “Viola come il mare” dizisindeki performansıyla konuşuluyor. Yeni sezon için anlaşma imzalayan Yaman’ın diziden bölüm başı 200 bin euro aldığı konuşulanlar arasında.

TAKİPÇİLERİ YORUMSUZ BIRAKMADI

Instagram’ını aktif kullanan oyuncu, son olarak 10.4 milyon takipçili hesabından fotoğraf paylaştı. Anne ve babasıyla çekilen pozuna yer veren isme kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Yaman’ı herkes babasına benzetti. Takipçileri “Babasının kopyası” , “Aynı babana benziyorsun” tarzında yorumlar yaptı.

Can Yaman’dan aile pozu… Herkes ‘Babasının kopyası’ yorumu yaptı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...