Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Cem Yılmaz açıkladı: 'Evlendim'

Cem Yılmaz açıkladı: 'Evlendim'
Başlık ResmiCem Yilmaz açikladi: 'Evlendim'

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, hakkında çıkan evlilik iddialarıyla ilgili konuştuğu muhabire "Doğru, evlendim" dedi.

Kaydet
|

Defne Samyeli ile yollarını ayırdıktan sonra kendisinden 18 yaş küçük olan Serenay Sarıkaya'yla aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz, hakkında çıkan evlilik haberleriyle ilgili ilk kez konuştu.

"DOĞRU, EVLENDİM"
Evinden çıkarken Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının muhabirine konuşan Cem Yılmaz, yaptığı samimi açıklamalarla ağızları açık bıraktı. Serenay Sarıkaya ile yaz aylarında nikah masasına oturacağı konuşulan Cem Yılmaz, muhabirin evlilik sorusunu sormasıyla ilgili "Doğru, evlendim" dedi. Yılmaz'ın açıklamasının kesinliği ise henüz bilinmiyor.

"BABA OLMAK İÇİN EVLENECEK"
2. Sayfa programının sunucularına ulaşan biri Cem Yılmaz'ın ikinci kez baba olmak istediğini bu sebepten dolayı da Serenay Sarıkaya ile yıldırım nikahı kıyacağını söylemişti.

CEM'İN EVİNE GİTMİŞTİ
Aşkını dolu dizgin yaşayan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz akşam Cem Yılmaz'ın evine gitmişti. Ertesi gün aracında görüntülenen Sarıkaya, muhabirlerin ısrarlı sorularını yanıtsız bırakmıştı.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.