Cem Yılmaz çocukluk fotoğrafını paylaştı, gören herkes aynı yorumu yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cem Yılmaz çocukluk fotoğrafını paylaştı, gören herkes aynı yorumu yaptı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafına yer verdi. Yılmaz’ın, oğlu Kemal’e benzerliği dikkat çekti.

Sinema oyuncusu, yönetmen, karikatürist ve komedyen Cem Yılmaz, 5.6 milyon takipçili Instagram’ından yaptığı paylaşımla, hayranlarını geçmişe götürdü. Çocukluk fotoğrafına yer veren isim, herkesi şaşırttı. 

Cem Yılmaz çocukluk fotoğrafını paylaştı, gören herkes aynı yorumu yaptı

OĞLU KEMAL'E BENZETİLDİ

Cem Yılmaz, 1975 yılında çekilen çocukluk karesini paylaştı. Fotoğrafa ise “1975 Saklambaç Erkek Cocuk Güzeli 2.lik” yorumunu yaptı. Yılmaz’ın küçüklüğünü gören herkes oğlu Kemal’e benzetti. Kullanıcıların “Kemal babasına çekmiş” tarzında yorum yaptığı kare, kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Cem Yılmaz çocukluk fotoğrafını paylaştı, gören herkes aynı yorumu yaptı

CEM YILMAZ’IN ÇOCUKLUK ANILARI

23 Nisan 1973 doğumlu ünlü komedyen Cem Yılmaz, 11 yaşına kadar Kocamustafapa – Samatya’da geçirdiği çocukluğunun ilginç hatıralarını stand up gösterilerinde anlatmaya devam ediyor. Kendi tabiriyle “Ben çocukken çok salakmışım” diyen Yılmaz’ın birbirinden ilginç ve komik anıları şöyle:

-    Madonna ile Maradona’yı kardeş zannederdim. Kendi kendime, bunların babası ne şanslı be. Bir çocuğu futbolun kralı, biri müziğin kraliçesi derdim. 

-    Ben çocukken çok salaktım. Edip Akbayram’ın ismini Edi zannederdim. Yani o benim için Pakbayram’dı. 

-    Bulmacalardaki ‘annenin erkek kardeşi’ kısmına dayımın beş harfli ismini sığdırmaya çalışırdım. 

-    Benden büyük kuzenlerim dondurmacıların, dondurma külahlarının sivri kısmıyla kulaklarını karıştırdığını söylerdi, inanmıştım. Hala da külahların sivri kısımlarını yemem, çöpe atarım. 

-    Annem banyodan çıktıktan sonra babamın söylediği “Sıhhatler olsun” lafını “Saatler oldu” diye anlardım. Bunun da “Banyoda amma çok kaldın” gibi bir şey demek olduğunu sanıp babamın anneme kızdığını düşünürdüm. Annemin buna karşın niye sadece “Sağol” dediğini merak ederdim. “Ne kibar kadın” derdim.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...