Cem Yılmaz kimi unutamadı? Paylaşımı kafaları karıştırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cem Yılmaz kimi unutamadı? Paylaşımı kafaları karıştırdı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya paylaşımıyla herkesi şaşırttı. Instagram’dan “Unutamıyorum, sürekli aklımdasın” cümlesiyle başlayan bir yazıya yer veren Yılmaz, ‘Kimi unutamadı?’ dedirtti.

Sosyal medyadan sık sık esprili paylaşımlar yapan Cem Yılmaz, özel hayatıyla da merak edilen isimlerden. Ünlü komedyen, son olarak 5.5 milyon takipçili hesabından yazdığı yazıyla gündeme geldi.  

AKLI KİMDE KALDI?

Yılmaz, gül fotoğrafının üzerindeki “Unutamıyorum, sürekli aklımdasın. Tam unuttum diyorum, tam bitti artık diyorum, çıkıyorsun karşıma yine. Niye yapıyorsun bunu, seviyor musun canımı yakmayı. Dayanamıyorum artık gel ya da git” sözlerini paylaştı. Görsele ise “Ne kadar da doğru” notunu düştü. Cem Yılmaz’ın bu paylaşımı ‘Kimi unutamadı’ , ‘Aklı kimde kaldı’ yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Cem Yılmaz kimi unutamadı? Paylaşımı kafaları karıştırdı

SERENAY MI, DEFNE Mİ?

Ünlü senarist, film yapımcısı ve komedyen Cem Yılmaz’ın Defne Samyeli ile ilişkisi 1 buçuk yıl sürmüştü. İddialara göre; Cem Yılmaz ile Defne Samyeli'nin arasına Serenay Sarıkaya girmişti. Yılmaz ile Sarıkaya'nın samimiyeti Defne Samyeli'yi kızdırdı, ikili bu sebeple ciddi bir tartışma yaşayarak yollarını ayırdı.

Ardından Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın birlikteliği belgelendi. Atina’da tatile giden Yılmaz ve Sarıkaya’nın kareleri magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. İkilinin birlikteliği 2020 yılının ilişkisi olarak nitelendirilmişti. 10 ay kadar birlikte olan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya daha sonra ayrılmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...