Cem Yılmaz’a Erşan Kuneri davası! Ünlü komedyen sessizliğini bozdu: ‘Seni ciddiyete davet ediyorum’

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cem Yılmaz’a Erşan Kuneri davası! Ünlü komedyen sessizliğini bozdu: ‘Seni ciddiyete davet ediyorum’

MAGAZİN Haberleri

Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği, Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinde alkol ve sigarayı özendirdiği gerekçesiyle ünlü komedyen hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Yılmaz, “Bin dert var ama ben yine görevimi (!) yapayım” diyerek sessizliği bozdu, davayla ilgili Twitter’dan açıklama yaptı.

Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu gibi oyuncuların yer aldığı Erşan Kuneri dizisi 8 bölümlük ilk sezonuyla izleyiciyle buluşmuştu. Diziyi beğenenler kadar eleştirenler de olmuştu. Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği ise Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinde alkol ve sigarayı özendirdiği gerekçesiyle ünlü komedyen hakkında suç duyurusunda bulundu. 

“GİZLİ ANLAŞMALARLA MENFAAT TEMİN ETTİĞİ DÜŞÜNÜLMEKTEDİR”

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusu dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: 

"Şüphelinin, içerik platformunda yayımlanan 'Erşan Kuneri' adlı dizisinde hemen hemen her sahnesinde alkol ve sigarayı özendirici eylemlerde bulunduğu açık olup, sigara ve alkol kartellerinden gizli anlaşmalarla menfaat temin ettiği düşünülmektedir" denildi.

“BİN DERT VAR AMA…”

Konuyla ilgili sessizliğini bozan Cem Yılmaz, Twitter üzerinden açıklama yaptı. Yılmaz açıklamasında şunları söyledi:

“Bin dert var ama ben yine görevimi (!) yapayım. Bir dernek -25 yıldır yapıldığı gibi- beni, filmimi savcılığa şikayet etmiş! İddia da ben sigara kartellerinden para alıyormuşum ve filmlerde sigara içiyormuşum. Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum! Ama sen bilirsin.”

https://twitter.com/CMYLMZ/status/1594982644269432833

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...