Cinsel istismar suçuyla yargılanan Kevin Spacey ile buluşan Burak Özçivit'e tepki yağdı: Aynı karede olmanız utanç verici

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cinsel istismar suçuyla yargılanan Kevin Spacey ile buluşan Burak Özçivit'e tepki yağdı: Aynı karede olmanız utanç verici

MAGAZİN Haberleri

Başrolünde oynadığı dizi ve film projeleriyle Arap yarımadasında büyük bir hayran kitlesine ulaşan Burak Özçivit, dünya kupasının düzenlendiği Katar’a gitti. Özçivit, burada 14 yaşındaki bir çocuk aktöre cinsel istismar davasıyla yargılanan Hollywood oyuncusu Kevin Spacey ile buluştu. Spacey ile çektirdiği fotoğrafları sosyal medyadan paylaşan Özçivit’e tepki yağdı. Kısa sürede birçok kişi fotoğrafların altına yorumda bulunurken kullanıcılar “Bu insanla aynı karede olmanız utanç verici” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Burak Özçivit, Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da Oscar ödülü Amerikalı oyuncu Kevin Spacey ile bir araya geldi. Özçivit, Spacey ile çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin hayranları, Spacey ile aynı karede olmasının utanç verici olduğunu dile getirdi.

TAKİPÇİLERİ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da maç izlemek için bir araya gelen iki ünlü oyuncu müsabaka öncesi sohbet etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Özçivit’e hayranları ateş püskürdü. Özçivit’in takipçileri  cinsel istismar suçundan yargılanan Kevin Spacey ile bir araya gelen ünlü isme tepki gösterdi. Fotoğrafların altına “Bu insanla aynı karede olmanız utanç verici” yorumları yapıldı.

Cinsel istismar suçuyla yargılanan Kevin Spacey ile buluşan Burak Özçivit'e tepki yağdı: Aynı karede olmanız utanç verici

NE OLMUŞTU? 

Şimdilerde "Star Trek: Discovery" dizisinde oynayan 51 yaşındaki Rapp, iki Oscar ve çok sayıda büyük ödüle sahip Kevin Spacey tarafından, 14 yaşındayken Broadway'da farklı yer ve zamanlarda cinsel tacize uğradığını iddia etmişti. Hakkındaki cinsel saldırı suçlamalarını birçok defa reddeden Spacey, Rapp'in iddiasını Twitter'dan cevaplamış, olayı hatırlamadığını belirterek, "son derece uygunsuz sarhoş davranış" için özür dilediğini ifade etmişti. ABD'li tiyatro ve sinema oyuncusu Kevin Spacey'nin, hakkında onlarca yıl öncesine dayanan bu cinsel saldırı davasında suçsuz olduğuna karar verilmişti.

Spacey daha önce İngiltere'de 2005-2013 arasında üç erkeğe yönelik cinsel saldırı suçlamalarını reddetmiş, 2019'da ise kendisine yönelik uygunsuz davranış ve cinsel saldırı suçlaması davaları Massachusetts'te mahkeme tarafından düşürülmüştü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...