Danla Bilic ile rapçi Çakal’dan mutluluk pozu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Danla Bilic ile rapçi Çakal’dan mutluluk pozu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ayrıldıkları iddia edilen sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile rapçi Emirhan Çakal’dan yeni fotoğraf geldi.

Youtube’da çektiği makyaj videoları ile şöhreti yakalayan Danla Bilic gönlünü rap şarkıcısı Emirhan Çakal’a kaptırmıştı. Haklarında ayrılık iddiaları ortaya atılan çift, söylentilere mutluluk pozlarıyla cevap verdi.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, X hesabından “Gelişinizle şımaranları gidişinizle terbiye edebiliyorsunuz bu arada, toplu tavsiye” yazan bir gönderi paylaşmıştı. Bu paylaşım ‘ayrıldılar’ dedikodularını da beraberinde getirmişti.

‘HER ŞEY YOLUNDA’ FOTOĞRAFI

İkili, paylaştıkları samimi kareyle ilişkilerinin devam ettiğini gözler önüne serdi. Birbirlerine sarıldıkları bir fotoğrafa yer veren Bilic, gönderisine siyah kalp emojisi koydu.

Danla Bilic ile rapçi Çakal’dan mutluluk pozu

Ünlü çiftin birlikteliği Ekim ayında başlamıştı. Yeni yaşını kutlayan Danla Bilic, rapçi Emirhan Çakal ile fotoğraf paylaşmış, ikili ilişkilerini sosyal medyadan ilan etmişti.

Danla Bilic ile rapçi Çakal’dan mutluluk pozu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...