Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Dansözlüğü bırakıp moda sektörüne giriş yapan Asena ilk defilesinde gözyaşlarına boğuldu

Dansözlüğü bırakıp moda sektörüne giriş yapan Asena ilk defilesinde gözyaşlarına boğuldu
Fotoğraf Başlığı Dansözlügü birakip moda sektörüne giris yapan Asena ilk defilesinde gözyaslarina boguldu

İbo Show programındaki performanslarıyla bir döneme damga vuran eski oryantal Asena dansözlüğü bıraktı, moda sektörüne giriş yaptı. 90’lara damga vuran isim, kendi gelinlik firmasını kurdu. Dün ilk defilesini gerçekleştiren Asena, defilenin sonunda konuşma yaparken gözyaşlarına boğuldu.

Kaydet
a- | +A

İbrahim Tatlıses'in İbo Show adlı programındaki dansları ve sahne şovuyla çok konuşulan Asena, evlenip hayatını değiştirdi. İşletmeci Hasan Dere ile nikah masasına oturan eski oryantal, Almanya’ya taşınarak kendine yeni bir sayfa açtı.

Dansözlüğü bırakıp moda sektörüne giriş yapan Asena ilk defilesinde gözyaşlarına boğuldu
Başlık ResmiDansözlüğü bırakıp moda sektörüne giriş yapan Asena ilk defilesinde gözyaşlarına boğuldu

ÜNLÜ MANKENLERLE PODYUMA ÇIKTI

Evlendikten sonra Dere soyadını alarak gözlerden uzak bir hayat sürdüren Asena, dansözlüğü bırakarak bambaşka bir sektöre geçti. Gelinlik mağazası açan ve bir süredir özel koleksiyon hazırlığı yapan isim, ilk defilesini Türkiye’de görücüye çıkardı. 40 manken ile podyuma çıkan Asena, defile sonunda kendi hazırladığı siyah gelinlikle sahnede yürüdü. Gözyaşlarına boğulan isim, bu yolculukta yanında olanlara teşekkür etti.

Dansözlüğü bırakıp moda sektörüne giriş yapan Asena ilk defilesinde gözyaşlarına boğuldu
Başlık ResmiDansözlüğü bırakıp moda sektörüne giriş yapan Asena ilk defilesinde gözyaşlarına boğuldu

“ÇOK MUTLUYUM, ÇOK GURURLUYUM”

Defile sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Asena, “Çok mutluyum, çok gururluyum. Almanya'da bu tarz etkinlikler olmuyor. O yüzden sahneyi, podyumu çok özlemişim. Ayrıca ne güzel dostlar biriktirmişim. Çok konuşulacak diye düşünüyorum” dedi. Defilenin finalinde vefat eden babaannesini anmayı unutmayan Asena, terzilik ve moda sektörüne girmesinde onun emeğinin çok olduğunu dile getirdi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.